kórházi kezelés covidos betegek koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több helyen kap szárnyra az az elmélet, miszerint nem is a koronavírus, hanem az elégtelen orvosi ellátás okozza a covidos betegek halálát. Számtalan hozzátartozó és beteg mesélt most őszintén arról, mi is zajlik a kórházakban!

Miközben a vírustagadók kész tényként kezelik a fenti állítást, a betegek és hozzátartozóik épp az ellenkezőjéről számolnak be. A frontvonalban harcoló orvosok és ápolók ugyanis mindent megtesznek azért, hogy az érintettek sikeresen legyőzhessék a betegséget. A gyógyításon felül pedig minden másban is próbálják segíteni a családtagokat.

Emberfeletti munkát végeznek az egészségügyben dolgozók Fotó / Shutterstock

"Az tuti, hogy ami egy covid osztályon megy, az emberfeletti. Apukám tavaly 72 évesen került be, túlsúllyal, cukrosan, magas vérnyomással. 1 hónapig ápolták. De ugyanúgy küzdöttek érte, mint bármelyik fiatalabb, vagy kevésbé problémásabb emberért. És nem tették lélegeztetőre, az utolsókig húzták. Felépült, itt van velünk."

Borzasztó, hogy semmi bizalom nincs az orvosok felé. Mindenki mindent IS jobban tud...

Nem minden családtag volt azonban szerencsés, és bár az orvosok mindent megtettek a betegért, a kór legyőzte a szervezetet. Az ápolók emberfeletti küzdelmét, elhivatottságát viszont ők ezután sem kérdőjelezik meg:

"Ezt én is tanúsíthatom .. mindent megtesznek az orvosok a betegek gyógyulása érdekében. Apukámat kezelték... de sajnos halál ellen nincs orvosság. Aranyosak, kedvesek, türelmesek, empatikusak. Le a kalappal előttük" – mesélte egy családtag, aki elveszítette a rokonát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.