Krúbi állapota műtét Krúbi műtét Krúbi Krúbi lemondott koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes és rapper közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy betegsége miatt kénytelen lemondani elkövetkező koncertjeit. A rajongók egy emberként szorítanak azért, hogy ismét egészséges legyen.

A háromszoros Fonogram-díjas előadóművészt, Krúbit sürgősen meg kell műteni, ugyanis mandulagyulladása miatt elment a hangja és teljesen legyengült.

"Sajnos nagyon begyulladtak a manduláim, így a kecskeméti és az esztergomi Ösztönturné állomást el kell tolnunk másik dátumra. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, tényleg csak akkor szoktam lemondani bulit, ha tudom, hogy a legyengült állapotom és hiányzó hangom miatt nem tudnék olyan minőségű bulit csinálni, amivel úgy érzem, hogy tartozom nektek"

– vette észre az Origo Krúbi posztját. A rajongóitól sorban érkeznek a jobbulást kívánó üzenetek. Az egyik kommentelő szerint még jót is fog tenni Krúbinak, ha kiveszik a manduláit, mert:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.