Billie Eilish biztos benne, hogy Covid-oltás nélkül már nem élne

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Billie Eilish COVID-19 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő két hónapig küzdött a Coviddal, mire sikerült legyőznie, de még mindig nem maradéktalanul boldog: poszt-Covid-szindrómával küzd. 

Billie Eilish a Howard Stern Show-ban mondta el, hogy bár nem volt kritikus állapotban, az augusztusban elkapott betegség így is borzalmas volt, elhúzódott, ráadásul szövődményei is maradtak – írja a Huffington Post.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

"Világos akarok lenni, mert a vakcina miatt van az, hogy most jól vagyok. Azt gondolom, hogy ha nem oltottak volna be, akkor belehaltam volna, mert tényleg rosszul voltam. És mikor azt mondom, hogy rosszul voltam, az nem csak azt jelenti, hogy nehéz volt kibírni" - mondta a show-ban a sztár.

Ahogy a hazai, úgy az amerikai egészségügyi szakemberek is arra hívják fel a figyelmet, hogy a beoltott embereknél kevésbé valószínű a súlyos állapot kialakulása.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.