Bottal és kollégái segítségével forgatja a súlyosan beteg Christina Applegate a Dead To Me-t

Forrás: FilmMagic/2019 FilmMagic/Jon Kopaloff -
Christina Applegate szkelrózis multiplex Dead to Me
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgatják a Dead To Me sorozat harmadik évadját Christina Applegate-tel. A helyszini fotók szerint a szkelrózis multiplexszel diagnosztizált színésznő bottal és segítséggel közlekedik, kollégái nagyon vigyáznak rá. 

A színésznő tavaly tudta meg, hogy beteg. Azóta rengeteg támogatást kap a családjától és sorstársaitól. Christina nehéz időszakon van túl, de minden nap megteszi, amit az orvosok előírtak neki.

Forrás: FilmMagic/2019 FilmMagic/Jon Kopaloff

Applegate még decemberben, egy Twitter bejegyzésben írt állapotáról, mely szerint alsó végtagjai, talpa és lábszára is zsibbadnak, de evezőpadon edz, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb állapotban maradjon.

A színésznő nem először küzd komoly betegséggel, még 2008-ban diagnosztizáltak nála korai stádiumú mellrákot, amiből a sikeres kezelés révén ki tudott gyógyulni. Mivel azonban genetikailag hajlamos erre a betegségre, és magas nála a szövődmények kockázata, ezért Angelina Joliehoz hasonlóan a mastectomiás műtét mellett döntött.

Christina az első szerepét egy cumisüvegreklámban játszotta; eredetileg nem őt választották Kelly Bundy szerepére. Ezekről, és még sok más érdekességről ebben a cikkünkben olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.