"Nem lehet depressziósan letolni ezeket a bulikat, és inni se ihatok folyamatosan" - Nincs jó állapotban az RTL Klub sztárja

depresszió X-Faktor Manuel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor fiatal felfedezettje, Manuel a közösségi oldalán vallotta, hogy nem érzi jól magát a bőrében, depresszióval küzd. 

A tehetséges zenész Instagram-oldalán vallott arról, hogy mostanában nem érzi magát top formában. Manuel a rajongóinak őszintén bevallotta, hogy gondok vannak a mentális egészségével.

"Össze kell szednem magam miattatok és magam miatt. Nem lehet depressziósan letolni ezeket a bulikat, és inni se ihatok folyamatosan. Le se tudom írni, mennyire lent érzem magam egy ideje, közben meg ennyi pozitív dolog mellett, g*i, nem lehetek belebuzulva az önsajnálatba. Lehet, ezt most meg kell élnem, aztán megint jó lesz, de mindenesetre hálás vagyok, hogy élhetem az életet, amit választottam"

– írta Manuel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.