Hátfájással és nyakfájással fordult orvoshoz - Kiderült, hogy már csak hónapjai vannak hátra az édesanyának

betegség halál fájdalom hátfájás nyakfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először csak a nyakában, majd a hátában érezte a fájdalmat a kétgyermekes édesanya, de nem foglalkozott vele, várta, hogy elmúljon. A sok halogatás után végre orvoshoz fordult a nő, de már túl későn, addigra elterjed a testében a halálos kór.

Stacy Wakinst egy rutin vérvizsgálat után felkereste a háziorvosa és lesújtó hírt közölt vele: méhnyakrákja van, amelynek egy agresszív formája támadta meg a szervezetét, ési később átterjedt a májára és a gerincére is. A hátában és a nyakában érzett fájdalmat pedig a gerincénél kialakult daganat okozta.

„Úgy éreztem, hogy egyáltalán nem tudom mozgatni a nyakamat. Úgy éreztem, mintha nyakmerevítőben lennék. Abban az időben a világjárvány miatt, ameddig csak lehetett, halogattam, hogy orvoshoz forduljak" – kezdte Stacy a Mirror oldalának.

Stacy most egy műtétre vár, amelynek során eltávolítják a daganatot.

„Nagyon agresszív, négyes stádiumú rákja van. Kezelés nélkül hetek, esetleg hónapok lennének hátra az életéből, de a kezelések is hónapokba telnek. Ezért keresünk kétségbeesetten olyan kezelést, amit minél hamarabb elkezdhetünk, hogy minél tovább velünk maradhasson" - árulta el a férje, Daniel.

A család adománygyűjtést szervezett a nő számára, hogy a megkeresett pénzt magánkezelésre költsék, ami meghosszabbíthatná az édesanya életét.

Nem először fordul elő, hogy valaki nem veszi kellően komolyan a panaszait és annak komoly következményei lesznek. Korábban írtunk arról, hogya fiatal lány fejfájásra panaszkodott, majd tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.