Először csak a nyakában, majd a hátában érezte a fájdalmat a kétgyermekes édesanya, de nem foglalkozott vele, várta, hogy elmúljon. A sok halogatás után végre orvoshoz fordult a nő, de már túl későn, addigra elterjed a testében a halálos kór.

Stacy Wakinst egy rutin vérvizsgálat után felkereste a háziorvosa és lesújtó hírt közölt vele: méhnyakrákja van, amelynek egy agresszív formája támadta meg a szervezetét, ési később átterjedt a májára és a gerincére is. A  hátában és a nyakában érzett fájdalmat pedig a gerincénél kialakult daganat okozta.

„Úgy éreztem, hogy egyáltalán nem tudom mozgatni a nyakamat. Úgy éreztem, mintha nyakmerevítőben lennék. Abban az időben a világjárvány miatt, ameddig csak lehetett, halogattam, hogy orvoshoz forduljak" – kezdte Stacy a Mirror oldalának.

Stacy most egy műtétre vár, amelynek során eltávolítják a daganatot.

„Nagyon agresszív, négyes stádiumú rákja van. Kezelés nélkül hetek, esetleg hónapok lennének hátra az életéből, de a kezelések is hónapokba telnek. Ezért keresünk kétségbeesetten olyan kezelést, amit minél hamarabb elkezdhetünk, hogy minél tovább velünk maradhasson" - árulta el a férje, Daniel.

A család adománygyűjtést szervezett a nő számára, hogy a megkeresett pénzt magánkezelésre költsék, ami meghosszabbíthatná az édesanya életét.

Nem először fordul elő, hogy valaki nem veszi kellően komolyan a panaszait és annak komoly következményei lesznek. Korábban írtunk arról, hogya fiatal lány fejfájásra panaszkodott, majd tragikus hirtelenséggel elhunyt.