Újabb információk derültek ki a koronavírusos II. Erzsébetről: így van most

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
COVID-19 koronavírus II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit uralkodó vasárnap produkált pozitív koronavírus-tesztet, azóta nem tettek közzé információkat az állapotáról, most azonban megszólalt egy bennfentes és elárulta, hogy van II. Erzsébet.

Miután Károly koronavírusos lett, II. Erzsébetre fokozottan odafigyeltek, hiszen néhány nappal a herceg pozitív tesztje előtt találkoztak. Sajnos, vasárnap az uralkodó is pozitív koronavírus-tesztet produkált, ám azóta nem adtak hírt állapotáról. Most azonban megszólalt egy bennfentes, aki elmondta, II. Erzsébet "minden felhajtás nélkül" kezeli a betegségét.

II. Erzsébet brit királynő bátran küzd a koronavírussal Forrás: AFP/Adrian Dennis

"Természetesen van egy orvoscsapata, akikre szükség esetén támaszkodhat, és páratlan kisegítő személyzettel rendelkezik. De őfelsége eddig minden felhajtás nélkül kezelte a helyzetet, nem kellett túl sok embert bevonni a gyógyulásába" - mondta a bennfentes a US Weeklynek hozzátéve, mindeki csodálkozik az uralkodó bátorságán és erején.

"Rendkívüli bátorságról tett tanúbizonyságot, és hálás a sok szeretetért és támogatásért, amit kapott, és amíg úgy érzi, képes dolgozni, addig folytatni fogja" - mondta az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.