Halálfélelme volt Bereczki Zoltánnak a koronavírus miatt: "Végrendelkeztem magamban"

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán covid koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán mögött nagyon nehéz időszak van. Elkapta a koronavírust, a betegség pedig hosszú időre leterítette. Voltak pillanatok, amikor halálfélelme volt.

Bereczki Zoltán egy hónapon át küzdött a koronavírrussal, és bizony voltak olyan pillanatok, amikor kétségbe volt esve. Aggódott magárt, a családjáért, közben lelkiismeret-furdalása volt a színháza és a nézők miatt, mert úgy érezte, cserben hagyta őket.

Bereczki Zoltánt hosszú időre leterítette a koronavírus Fotó: Mudra László - Origo

"Voltak pillanatok, amikor nehéz volt, de inkább előre nézek. Volt egy pár pillanat, amikor végrendelkeztem magamban. Van egy féléves gyerekem. Ha valami történik velem, és nem jövök vissza, akkor ki gondoskodik róla? Az anyukája, aki éppen pont azért nem dolgozik, mert otthon van?" - árulta el a Mokkában Bereczki Zoltán.

"Volt két olyan pillanat, amikor szerettem volna agyat cserélni, az a fejfájás... Aztán, amikor a tüdőmre ment rá, akkor jött egy pár napos halálfélelem" - mondta a színész. "Lelkiismeret-furdalásom volt. Nem feltétlen a fizikai része, hanem hogy cserben hagytam a munkatársaimat, a zenekart, a színházat, ahol játszom" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.