Több hónap után kiengedték a kórházból az anorexiával küzdő Krizsán Lilit. Az énekesnőnek számos terve van az elkövetkezendő időszakra. Lili a Mokkában mesélt az elmúlt időszakáról.

Lili évek óta küzd lelki problémákkal és a harca pedig végül odáig fajult, hogy sanyargatni kezdte magát, olyannyira, hogy 39 kilósra fogyott.

A tünetek a Sztárban Sztár leszek! műsora után kezdtek el jelentkezni nála, akkor nagyon egyedül érezte magát és már nem volt, ami boldoggá tegye.

"Már semmi nem okozott úgy boldogságot, mint előtte. A zenébe menekültem eddig mindig, de most már a zene se jelentett nekem megnyugvást és örömöt. Akkor mértem fel azt, hogy itt már tényleg nagy a baj" - mesélte Lili a Mokkában. 

Ebben az időszakban romlott meg a családjával és a barátaival is a kapcsolata, és még a zene se okozott boldogságot. Ekkor döntött úgy, hogy valamin változtatnia kell és segítségre van szüksége.

"Nekem 5-6 év kellett, hogy rájöjjek, segítség kell. Szóval nagyon rég kezdődött ez el. Nagyon könnyű belecsúszni ebbe a helyzetbe és nagyon nehéz ebből kimászni" - mondta az énekesnő.

Most egy hónapos próbaidőt kapott az orvosától és nagyon szeretné már visszaépíteni az életét. Most figyelnie kell arra, hogy megtartsa a súlyát és a megbeszéltek szerint étkezzen.