Nagy Adri nem találja a kiutat a betegségek csapdájából

betegség Nagy Adri egészség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akinek óvodás gyereke van, számolnia kell vele, hogy a kicsi mindig visz majd haza valamilyen kórságot, amivel aztán a családot is megfertőzi. Nagy Adri is így járt: már a munkájában is ellehetetleníti a sok betegség. 

Az énekesnő, akinek korábban az anyajegyeivel is meggyűlt a baja, nemrég az Instagramon kért tanácsot kisgyerekes rajongóitól, hogyan tudná megúszni az ovis vírusokat.

„Egyszerűen el vagyok veszve...Mégis hogyan lehet alkotni, dolgozni úgy, hogy két hetente itthon vagyunk Benivel valamilyen betegség miatt? Teljesen megbénultam munka szempontjából... Természetesen ha a gyerek már nem beteg, akkor tuti én kapom el tőle a csodálatos ovis vírus valamelyik mutációjàt. Ezáltal nem tudok tervezni szinte semmit előre. Utolsó pillanatban mondom le a programokat és úgy érzem ilyen helyzetekben, tényleg csak egy gyerekes ember tud megértő lenni. Dolgozó mamik, ti hogyan csináljátok? Jöhetnek a zöldtrutyi immunerősítő tippek kommentben" -írta akkor a közösségi oldalára.

Ezúttal a Blikknek mesélte el, hogy ő és kisfia mandulagyulladással küzdenek. Az első pár napban úgy tűnt, ő végre nem kapja el a betegséget, de négy nap után elkezdett fájni a torka, majd a hangszálaira is ráment a gyulladás. „Egész héten csendben voltam... a férjem legnagyobb örömére... azóta rendben van otthon minden" - mondta viccesen a lapnak.

Az énekesnőnek szombaton koncertje lesz, ennek érdekében egy infúziós kúrába fogott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.