Nagy Adriéknál jöhet a következő baba - Videó

Nagy Adri videó család gyerekvállalás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri kisbabája már két éves. Bár az énekesnő ritkán enged betekintés magánéletébe, a Life.hu-nak a Czeizel Intézet Postnatal megnyitóján elmondta, miként élte meg a várandósságot, valamint mennyire "para anyuka" most.

"Nekem pont a terhesség időszaka volt az, ami aggodalommal teli volt, hogy egészséges-e, ha már kétszer nem rúgott ugyanabban az időpontban egy nap, akkor én már aggódtam, viszont ahogy megszületett, onnantól kezdve minden egyértelmű volt számomra..."

-kezdte Nagy Adri, aki a szűrővizsgálatokon kívül plusz vizsgálatokra is eljárt.

"Valamilyen szinten az én szabad és önálló életemnek is egy rendszert adott a kisfiam. Én még egy tesót mindenképp szeretnék Beninek, az, hogy a harmadik jön-e, azt nem tudom..."

- mondta az énekesnő.

Nem csak Nagy Adri, de Kulcsár Edina és Tóth Gabi is meséltek az anyaságról, illetve arról, hogyan változtatta meg az életüket kisbabájuk születése, Németh Kristóf pedig elárulta, mennyire "para apuka".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.