Dave Boltont sokkolta a diagnózis, hogy agydaganat támadta meg a szervezetét.

Dave Bolton a kislánya születésnapja előtti este ledőlt pihenni, de álmában rohamot kapott, és 15 percre leállt a légzése. A 33 éves családfőt kórházba szállították, majd megállapították, hogy daganatos betegséggel küzd, és már csak néhány hónapja van hátra. 

"Nehéz döntést kellett meghoznom, és az egyik legmélyebb pontra csúsztam. Körülbelül egy-két hetet töltöttem azzal, hogy csak feküdtem a kanapén. Elfogadtam, hogy meg fogok halni, és csak feküdtem és vártam, hogy megtörténjen. Egyszerűen már nem érdekelt" – mondta Dave a Mirrornak.

Az édesapát ezt követően megműtötték, és eltávolították a teniszlabda méretű daganatot, de a következő évben kiújult a betegsége. Akkor azt mondták neki, hogy kezeléssel is maximum hat-nyolc hónapja van hátra. Bár ő már majdnem feladta a küzdelmet, felesége nem hagyta annyiban.

"Nem tudom, mit mondjak: Csak arra gondoltam, hogy ha az átlag 6-8 hónap, akkor biztos vannak olyanok, akik előbb elmennek. Samantha azonban felrázott. Terrynek neveztem el az ellenfelemet, és amikor elvállaltam egy harcot, mondjuk 3-4 hónapot, akkor teljes fordulatot vett az életem."

Végül diétázni és meditáni kezdett, kipróbált számos alternatív terápiát a kemoterápia mellett, és ő került ki győztesen a küzdelemből. A diagnózis óta már több mint hét év telt el, de betegségének mostanra csupán apró jelei látszanak a szervezetében.

Nem Dave az egyetlen, aki sikeresen legyőzte az agydaganatot. Ezt a férfit nyolc évvel ezelőtt diagnosztizálták a betegséggel, akkor egy évet jósoltak neki. Ebben a cikkben pedig olyan hírességekről írtunk, akik sikeresen legyőzték a méhnyakrákot.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!