Bruce Willis lánya megszólalt az apja állapotával kapcsolatban: "Nem tudtam, hogyan fogják fogadni"

Forrás: -
Scout LaRue Willis betegség Bruce Willis visszavonulás afázia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 30-án jött a hír, hogy Bruce Willis amerikai filmsztár kognitív képességeit befolyásoló egészségi állapota miatt felhagy a színészi pályával.

Bruce Willis a legnagyobb akciósztárok egyike, akiről a szerepei alapján azt gondoltuk, hogy legyőzhetetlen. Egy különös nevű betegség azonban arra késztette, hogy március végén mindenki meglepetésére örökre búcsút intsen Hollywoodnak, és bejelentse a visszavonulását.

A hír hallatán Willis régi barátja, Sylvester Stallone nemrég egy csomó közös fotót töltött fel az Instagramjára, és azt üzente Willisnek és családjának, hogy támogatja őket.

Most pedig a színészlegenda lánya, Scout LaRoue Willis is megszólalt az elmúlt napok eseményei kapcsán:

"A tegnapi nap nagyon szürreális volt, megosztani valami ennyire személyeset. Nem tudtam, hogyan fogják fogadni, sosem lehet tudni, amikor ilyen kiszolgáltatottnak mutatjuk magunkat a világnak. Reménykedtem egy kis szeretetben és együttérzésben, de tényleg nem láttam előre annak a szeretetnek a mélységét és szélességét, amelyet tegnap családként kaptunk. Tegnap folyamatosan megdöbbentett, hogy mennyi szeretetet, energiát és imát küldtetek apámnak, és könnyeket csal a szemembe, ahogy most ezt írom. Nagyon hálás vagyok a szeretetért, és nagyon hálás vagyok, hogy látom, mennyit jelent nektek az édesapám. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki tegnap megkeresett, szeretlek és nagyra becsüllek mindannyiótokat, sok idő lesz, mire minden üzenetre válaszolok" - írta a képhez.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.