Mérgezést kapott az egykori magyar szépségkirálynő: még soha nem volt ilyen rosszul

Polgár Kriszta szépségkirálynő ételmérgezés rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Kriszta a közösségi oldalán számolt be arról, hogy nemrég csúnya ételmérgezést kapott, ami miatt napok óta lábra állni sem tud. 

Az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta férjével és három gyermekével évek óta Amerikában él. Kriszta életét a közösségi oldalán követhetik a rajongói, ahol sűrűn oszt meg tartalmakat a mindennapjairól.

A minap szomorú hírről számolt be: kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt csúnya ételmérgezést kapott, ami miatt annyira rosszul lett, hogy napokig ki sem kelt az ágyból.

Mérgezést kapott az egykori magyar szépségkirálynő: még soha nem volt ilyen rosszul Forrás: Polgár Kriszta/Instagram

"Elnézést, hogy így eltűntem az utóbbi napokban, brutál ételmérgezés gázolt át rajtam, napok óta nem tudok lábra állni sem. Életemben nem éreztem ilyen erőtlenséget. Remélem, gyorsan helyreáll a világ rendje, és válaszolok üzenetekre, e-mailekre" - írta ki Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.