A koronavírus nem kímélte II. Erzsébetet - videóbeszélgetésben árulta el, mennyire rosszul érzi magát

Forrás: Getty Images/Wpa Pool -
Windsor-ház betegség COVID-19 II. Erzsébet brit királynő Buckingham Palota királynő egészség poszt-Covid tünet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárban fertőződött meg a brit uralkodó, de még mindig érzi a vírus utóhatásait. 

Az idős szervezetnek sokkal nagyobb feladat a koronavírus leküzdése, a 95 éves királynő pedig már nem számít fiatalnak, mégis legyőzte a Covid-19 fertőzést. Ám a betegség az életéből nem tűnt el nyomtalanul.

Forrás: Getty Images/Wpa Pool

A Daily Mailen jelent meg annak a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) munkatársaival és pácienseivel folytatott videóbeszélgetésnek a felvétele, melyben II. Erzsébet az egészségi állapotáról beszélt.

A britek uralkodója, aki az utóbbi hónapokban amúgy is több hivatalos programját mondta le egészségügyi okok miatt, megkapta a szükséges oltásokat, feltehetőleg ennek köszönhető, hogy esetében a vírusfertőzés tünetei csupán enyhe megfázásos beteségre emlékeztettek. Ám ahogy sok más koronavírusfertőzésen átesett beteg, ő is érzi a Covid utáni súlyos fáradtságot és kimerültséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.