Rémisztő tüneteket produkált a hároméves kislány, aki szalmonellás Kinder tojást evett

láz szalmonella gyermek Kinder tojás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn-Mai, miután megette a kinder tojást borzasztóan rossz állapotba került. Kiderült, hogy szalmonellával fertőzött Kinder terméket fogyasztott. 

A kislány édesanyja, Charlotte Wingfield számolt be a borzalomról: nagyon megijedt, amikor az óvodából hazamenet egyre rosszabbul érezte magát a kislánya. Először azt hitte, hogy valamilyen vírus támadta meg a szervezetét, de később kiderült, hogy a szalmonellával fertőzött Kinder csoki állt a panaszok hátterében.

"Miután elhoztam az óvodából, nagyon rosszul volt. A nap 24 órájából 21-et végigaludt, és 39 fokos lázat mértem nála. Beszéltem az orvossal, kezdetben azt hittük, valamilyen vírusfertőzést kapott el. Aztán bebizonyosodott, hogy a Kinder tojás miatt betegedett meg"

-magyarázta az édesanya a Daily Starnak.

"Az én izgága, mindig vidám és élettel teli kislányom teljesen ellentéte lett önmagának, mintha ott se lett volna, a szeme pedig már nem csillogott tovább. Megszakadt a szívem érte. Szívszorító volt látni, hogy mit él át."

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, a Ferrero cég felhívta rá a figyelmet, hogy bizonyos termékeik szalmonellával fertőzöttek lehetnek. Magyarországra is került a problémás termékekből, de idehaza eddig egyetlen ezzel összefüggésbe hozott megbetegedést sem igazoltak. A Ferrero Magyarország Kereskedelmi Kft. tájékoztatása alapján hazánkban eddig az alábbi azonosító adatokkal rendelkező termékek érintettek a visszahívásban:

  • Kinder Schokobons 46g, 125g, 200g, 300g,
  • Kinder Surprise Maxi 100g,
  • Kinder Mix 198g,
  • Kinder Maxi Mix 133g,
  • Kinder Mini Eggs 250g,
  • Kinder Happy Moments 133g, 162g, 347g

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.