Tíz évbe telt, mire rájött a férfi, hogy mitől annyira csúnya az arcbőre

arcbőr allergia bőrprobléma kiütés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú éveken keresztül szenvedett a férfi az arcbőre állapota miatt, majd a koronavírusnak hála megfejtette, hogy mi a probléma. 

A WalesOnline című lap szerkesztője, Will Hayward hosszú éveken keresztül küzdött az arcbőrével, amelyet beborítottak a vörös, égő, hámló foltok. A férfi mindent megpróbált, kezdve a háziorvosánál a bőrgyógyászokon keresztül a specialistákon át, de megoldást sosem kapott problémájára. Próbálkozott különféle gyógyszerekkel, diétákkal, felhagyott az alkohollal, és fényvédőt is használt, mégsem javult az állapota.

Azonban, amikor kirobbant a koronavírus-járvány, Hayward is otthoni munkavégzésre kényszerült, arcbőre pedig rohamos javulásnak indult. Majd, amikor a járvány csitulni kezdett, és visszatért a szerkesztőségbe, bőre állapota ismét romlani kezdett.

A férfi orvosa ekkor úgy döntött, hogy allergiatesztre küldi betegét, hátha ott lehet a megoldás. Ezt követően derült ki, hogy a férfi bőrproblémáit allergia okozza, pontosabban a munkahelyén található légfrissítő irritálja súlyosan hosszú évek óta.

A bűnös illatosítót végül eltávolították a szerkesztőségből, a férfi pedig végre tiszta és fájdalommentes arcbőrrel ülhet le dolgozni.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.