"Kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent"- Rékasi Károly öngyilkos akart lenni

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
motorbaleset műtét öngyilkosság baleset memóriazavar Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész, aki motorbalesete óta 11 műtéten van túl, abban bízik, hogy most már újra normális életet élhet.

Rékasi hét évvel ezelőtt szenvedett motorbalesetet, akkor a klinikai halál állapotába került. A színész, - aki azóta 11 műtéten esett át -, abban bízik, hogy újabb műtétre már nem lesz szüksége, és megint normális életet élhet.

Rékasi Károly Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Alig várom, hogy nyomjak egy delete gombot erre az egész történetre, és kitöröljek mindent, ami ehhez a balesethez kapcsolódik. Kijelenteni persze nem merem, de nagyon bízom benne, hogy ez a tizenegyedik valóban az utolsó műtétem volt, és lassan újból elkezdhetek újból ember lenni" – mondta el a színész a Hot! magazinnak.

A Barátok közt egykori sztárja korábban annyira el volt keseredve, hogy már az öngyilkosságot tervezte.

„Alkalmatlanná váltam mindenre, ami korábban fontos volt. A magánélet meghatározó része az életnek, de én a hivatásomat sem voltam képes gyakorolni. Nem tudtam megjegyezni a szövegeket, miközben egy napi sorozatban játszottam.

Két évvel a balesetem után így jutottam el végül ahhoz a gondolathoz, hogy nincs értelme a további létezésemnek. Ki akartam lépni az életemből; kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent"

- mesélte el Rékasi Károly hozzátéve, hogy végül nem a gyerekei, hanem az édesanyja miatt döntött az élet mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.