A színész, aki motorbalesete óta 11 műtéten van túl, abban bízik, hogy most már újra normális életet élhet.

Rékasi hét évvel ezelőtt szenvedett motorbalesetet, akkor a klinikai halál állapotába került. A színész, - aki azóta 11 műtéten esett át -, abban bízik, hogy újabb műtétre már nem lesz szüksége, és megint normális életet élhet. 

Rékasi KárolyFotó: Szabó Gábor/Origo

„Alig várom, hogy nyomjak egy delete gombot erre az egész történetre, és kitöröljek mindent, ami ehhez a balesethez kapcsolódik. Kijelenteni persze nem merem, de nagyon bízom benne, hogy ez a tizenegyedik valóban az utolsó műtétem volt, és lassan újból elkezdhetek újból ember lenni" – mondta el a színész a Hot! magazinnak

A Barátok közt egykori sztárja korábban annyira el volt keseredve, hogy már az öngyilkosságot tervezte.

„Alkalmatlanná váltam mindenre, ami korábban fontos volt. A magánélet meghatározó része az életnek, de én a hivatásomat sem voltam képes gyakorolni. Nem tudtam megjegyezni a szövegeket, miközben egy napi sorozatban játszottam. Két évvel a balesetem után így jutottam el végül ahhoz a gondolathoz, hogy nincs értelme a további létezésemnek. Ki akartam lépni az életemből; kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent" - mesélte el Rékasi Károly hozzátéve, hogy végül nem a gyerekei, hanem az édesanyja miatt döntött az élet mellett.