Motorbaleset érte Rékasi Károlyt. A színészt a budapesti Honvéd kórházba szállították.

A 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden kora délután háromnegyed 1 körül egy autó és egy motoros ütközött össze. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség. Az Origo.hu információja szerint Rékasi Károly az egyik sérült.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Böjte Piros, a Barátok közt sajtósa megerősítette a hírt a Life.hu-nak, mely szerint Rékasi Károly valóban balesetet szenvedett, de több információt nem árult el az állapotáról. Hozzátette a család kérésére nem adnak ki információt a színészról. 

A Blikk úgy tudja, a színészt sürgősségi osztályon kezelik, a balesetben pedig törzse és medencéje sérült meg. Az Országos Mentőszolgálat nem közölt részleteket Rékasi állapotáról, annyit azonban elárultak, hogy a balesetben más nem sérült meg, csak őt vitték kórházba az ütközés után.

" 2015. június 30-án 12 óra 45 perc körüli időben a Budapest XXII. Háros utca és Gyöngyszem utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött. A baleset következtében a motort vezető férfi sérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték"- tudtuk meg a BRFK-tól.

Ők is a motorozás szerelmesei!
Homonnay Gergely és Polyák Lilla is motorral közlekednek a városban, a színésznő három éve tette le a motorosvizsgát.
A 25 éve motorozó Szabó Győző két évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet,kórházba került, de szerencsére nem tört el semmije.
A motormániás Kovács Áron pár éve Horváthországot hódította meg kétkerekűn.
Kamarás Iván pedig tizennyolc éve motorozik, saját bevallása szerint néhányszor szenvedett már kisebb balesetet, de ez soha nem szegte kedvét.

 A helyszínen  jelenleg éppen egy stáb forgat,és már csak némi törmelék található a karambolban megsérült gépjárművekből.

Rékasi Károly baleset helyszíneForrás: Polesz Ábel

 A baleset körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Ez maradt a helyszínen a baleset után!Forrás: Polesz Ábel
Rékasi Károly színész
Rékasi Károly 1962 szeptember 25-én született Jászberényben. 1986-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, ahol megismerte első feleségét Détár Enikőt, akit 1984-ben vette feleségül. Két gyermekük született Eszter és Zsigmond. Majd 30 év házasság után, 2013-ban bejelentették válásukat.  Nem sokkal később, Rékasi felvállalta kapcsolatát Pikali Gerda színésznővel, akivel jelenleg boldog párkapcsolatban él. A színész 2015-ben sikert sikerre halmozott és a József Attila színház évadzáró ülésén József Attila-gyűrűt kapott. Jelenleg az RTL Klub népszerű sorozatának a Barátok köztnek egyik kulcsszereplője, emellett pedig számtalan sikeres szerepet tudhat maga mögött és többek között, ő kölcsönzi magyar hangját Tom Cruisenak.