A Barátok közt sztárja az öngyilkosságon gondolkozott

balesetek élet öngyilkosság Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly a mai napig rémálomként gondol vissza a motorbalesetére, amikor minden megváltozott az életében. Volt idő, amikor nem látott jobb megoldást az öngyilkosságnál. 

A Barátok közt egykori színésze a 2015-ös balesete óta nem érzi teljes értékű embernek magát. Elvesztette a munkáját, majd a tartalékait is felélte. Előfordult, hogy annyira nem volt pénze, hogy az édesanyjától vagy a barátaitól kellett kölcsönkérnie.

Úgy érezte, hogy a nyomorúságán nem tud túllépni, így véget akart vetni az életének. Már a kellékeket is beszerezte az öngyilkossághoz.

"Belegondoltam, hogy az édesanyám ezt soha nem tudná feldolgozni" - nyilatkozta a színész a Blikknek.

Tudta, hogy csak úgy sikerülhet felállnia, ha csak előre néz. A történteken a barátai, a felesége, Pikali Gerda és egy coach segített neki túljutni a krízisen. Anyagilag is helyrejött, már több munkája is van. Jelenleg egy Petőfi Sándor emlékesten dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.