Rosszul sült el az otthoni koronavírus-teszt: kórházban kötött ki az édesanya

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
teszt covid koronavírus-teszt baleset koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sürgősségi beavatkozásra volt szüksége egy édesanyának, miután komoly balesetet szenvedett az otthoni koronavírus-teszt elvégzése közben.

Az egészségügyben dolgozó, 31 éves Bobby Lee véletlenül lenyelte a koronavírus-teszt közel 15 centiméter hosszú pálcáját.

"Amikor megpiszkáltam a torkomat, öklendezni kezdtem, a pálca megrándult és lecsúszott torkomba. Megpróbáltam kivenni, de nem lehetett, szóval azt gondoltam, meg kéne próbálni lenyelni. Lejjebb ment, de félúton megakadt" – mondta a nő. Hozzátette, ekkor már alig kapott levegőt. Ezt követően, mivel egyik gyermeke pont otthon volt vele, mindketten autóba ültek, és elmentek a kórházba.

"Soha nem tapasztaltak ilyet, először azt sem tudták, mit tegyenek. Végül volt egy mini műtétem egy kamerával a torkomban. Kikapták, de döbbenet, hogy ez megtörtént" – mondta Bobby.

Még több hírt a koronavírussal kapcsolatban ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.