Elton John reagált: "A bulvársajtó ostoba történetet közölt a tolószékben ülő képeim alapján"

Elton John tolószék zenész Sir Elton John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, a 75 éves Elton Johnt kerekesszékben tolták a lipcsei repülőtéren egy koncertje után. A rajongók aggódnak érte, nem tudták elképzelni mi történhetett. A zenész most tiszta vizet öntött a pohárba és az Instagramon üzent követőinek. 

„Szeretném megköszönni minden rajongómnak, hogy megkerestek az egészségemmel kapcsolatban, miután a bulvársajtó ostoba történetet közölt a tolószékben ülő képeim alapján, gyengének és fáradtnak írva le engem.

Az igazság azonban az, hogy kiváló egészségnek örvendek, és nagyon szeretem a koncertjeimet, amelyeken mindig legjobb tudásom szerint játszok és énekelek. Minden este 100%-ot adok, és soha nem akarok csalódást okozni, különösen azután, hogy mindenki olyan sokáig várt arra, hogy visszatérjek a színpadra" – írta bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.