Újabb hírek érkeztek Bodrogi Gyuláról: ez vár most az imádott színészre

Forrás: TV2 -
műtét Merkely Béla Angéla Bodrogi Gyula kórház Bodrogi Gyula állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze címmel is kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész az utóbbi hónapokban két alkalommal is kórházba került. Sem Bodrogi Gyula, sem pedig az orvosai nem tudják, pontosan mi okozza a bajt.

Bodrogi Gyula a gyors beavatkozásnak, és Merkely Béla hathatós közreműködésének köszönheti, hogy túl van az életveszélyen. A színészre azonban még további kezelések várnak, és bár napról napra egyre jobban érzi magát, vélhetően sokáig tart majd, mire teljesen felépül.

A neves színművész hazatérhetett a kórházból és már otthonában pihen. A színházi szezonnak vége és a forgatások is befejeződtek, így egyik munkáját sem kellett visszamondania. Kedvese, Angéla pedig lesi minden kívánságát, és talán ő az, aki a legjobban aggódik Bodrogi Gyula egészségéért. A művész azonban már most arra készül, hogy visszatér a színpadra, és alig várja, hogy ismét hódolhasson szenvedélyének, a vadászatnak.

Forrás: TV2

– mondta a Borsnak a 88 éves színész, akit jelenleg 24 órás megfigyelés alatt tartanak és otthonában is csak bottal tud közlekedni.

– mesélte Bodrogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.