Koronavírusos Takács Tamás, lemondták a Karthago nagykoncertjét

MTVA -
Karthago Takáts Tamás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Tamás betegsége miatt mondták le a Karthago nagykoncertjét, amit június 20-án tartottak volna. A Bors megtudta, hogy a zenész koronavírusos.

Utolsó pillanatban törölték a Karthago nagykoncertjét. Szigeti Ferenc, a zenekar vezetője elmondta, hogy Takáts Tamás énekes ágynak dőlt, koronavírus.

Takáts Tamás koronavírusos MTVA

"A hír igaz, Tamás megbetegedett. Óránként hívom fel, hogy rákérdezzek, minden rendben van-e, szüksége van-e valamire. Egyszóval próbálok odafigyelni rá. Az egész most hétvégén kezdődött. Volt egy koncertünk pénteken, ahová már külön autóval érkezett. Nem tudott róla, hogy koronás. Nem volt valami jól, de ennek ellenére hősiesen bírta a hétvégét, végigénekelt minden dalt, amit kellett és teljes vállszélességgel állt mellettünk a színpadon. Szombat korán reggel értesítettem az Akusztik koncertünk szervezőit, hogy Tomi covidos, akik a biztonság kedvéért leállították a fellépést. Vasárnapra azonban sokkal rosszabb lett. Felszökött a láza, most fekszik, nincs valami jó hangja. Ekkor csinált egy tesztet és így derült ki, hogy pozitív. Szerencsére ez már az omikron variáns így nem kell annyira félnünk. Ha ez egy éve történik, sokkal jobban meg lennénk ijedve" - mondta Szigeti.

A lap Takáts Tamást is elére, aki azt mondta, pár napon belül kutya baja sem lesz, és reméli, hogy be tudják pótolni az elmaradt koncertet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.