Brutális bölcsességfogműtéten van túl Görgényi Fruzsina: húzás közben átszakadt az arcürege

Görgényi Fruzsina műtét foghúzás bölcsességfog fogtündér fájdalom arcüreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bölcsességfog nemritkán okoz gondot és nagy fájdalmat az embernek, és a celebeket sem kíméli. A Barátok közt egykori színésznője is kénytelen volt megtapasztalni, mivel jár(hat), ha ki kell húzni. 

Úgy tűnik, Görgényi Fruzsina még hisz a fogtündérben, akitől elégtételt vár a szenvedésért, amit bölcsességfog-eltávolító műtétje okozott neki.

A színésznő Instagram-posztban osztotta meg kálváriáját. Ki kellett húzni a bölcsességfogát, ám az nagyon ragaszkodott a helyéhez. Olyannyira, hogy amikor a fogorvosnak végre sikerült kihúznia, átszakadt vele a celeb arcürege is.

„Semmi gond, mert a tökjófej és ügyes orvosaim fel voltak erre készülve és összevarrtak kétszer mindent is! Sokszor hittem azt eddig életemben, hogy "auu ez fájt", de az NEM fájt! Nem maga a beavatkozás, mert ott még nevetgéltem is a műtét közben, de amikor elmúlt az érzéstelenítés" - írta Fruzsina, aki tanácsot is adott rajongóinak:

„Jó tanács! Amikor adnak Neked otthonra fájdalomcsillapítót, jó, ha már előre képben vagy, hogy melyik fog használni, amikor eljön a lélek sötét éjszakája és azt kívánod, hogy dementorok takargassanak be éjjel! Ennek jó már előre utánajárni! Szóval remélem, a Fogtündérnek van félretett pénze, mert sokkal tartozik nekem!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.