Daganatot távolítottak el Samantha Fox torkából

Instagram -
operáció betegség műtét Samantha Fox daganat rosszindulatú daganat rák (betegség) egészség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megijedt Samantha Fox, amikor a torkában egy kb. 10 milliméteres csomót fedezett fel. Orvoshoz fordult, megműtötték, de amit átélt, amíg megérkezett az eredmény, senkinek nem kívánja. 

Az egykor melleiről (is) híres énekesnő, aki nemrég ment férjhez, maga fedezte fel a hangszálai között lévő daganatot, amit a múlt hónapban távolítottak el orvosai a torkából. Az eredmények megérkezéséig Sam rettegett; egykori menyasszonya és menedzsere jutott eszébe, aki rákbetegségben hunyt el.

Samantha Fox napjainkban Instagram

"Láttam tönkremenni, és hogy mennyi gyógyszert szedett. Hét éve történt, de amíg az eredményekre vártam, olyan volt, mintha tegnap lett volna, minden emlék visszajött" - nyilatkozta.

A nyolcvanas évek sztárja azt is elmondta, hogy édesanyja, aki a múltban legyőzte a mellrákot, emlékeztette őt, hogy ne gondoljon a lehető legrosszabb forgatókönyvre. És igaza lett: az eredmények alapján Samantha Foxnak nem kell szembenéznie a rákkal - írja Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.