"Csak azért imádkozom, hogy hamar helyrejöjjön" - Győzike nagyon aggódik Bea egészségéért

Fotó: TV2 -
Gáspár Győző kórház Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike nagyon aggódik feleségéért, Gáspár Beáért, aki a napokban kórházba került, miután becsípődött a dereka.

A Hal a tortán forgatásáról hazaérve, a taxiból kiszállva csuklott össze az utcán Gáspár Bea. A közeli étterem dolgozói azonnal a segítségére siettek, és értesítették Győzikét, aki a Péterfy kórházba vitte feleségét.

Kiderült, hogy Beának idegbecsípődése van, amire rengeteg gyulladáscsökkentő gyógyszert és infúziót kapott.Bár már sokkal jobban van, a lábát még nem tudja felemelni, orvosa pedig arra gyanakszik, hogy gerincsérve van, ezért további vizsgálatok várnak rá.

Fotó: TV2

A történtek után a mentális problémákkal küzdő Győzike is nagyon megijedt, és így nyilatkozott a Blikknek:

"Ott virrasztottam mellette, ameddig csak kellett, ő pedig olyan szépet mondott nekem, amit az elmúlt harminc évben még soha. Ahogy ott feküdt az ágyon, megfogta a kezem, a szemembe nézett, majd azt mondta: „Győzikém, most jöttem rá, hogy az életben igazán csak rád számíthatok! Ha baj van, csak te vagy itt, hogy segíts nekem!" Nagyon meghatódtam ettől. Azóta is csak azért imádkozom, hogy Beával minden rendben legyen, hamar helyrejöjjön"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.