Amputálni kellett az X-Faktor győztesének lábát

operáció X-Faktor műtét koncert baleset amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Nücken férjével, Steffen Brücknerrel alapította a Mrs. Greenbird nevű együttest, mellyel meg is nyerték 2012-ben a tehetségkutatót. 

A kölni énekesnő és férje 2019-ben házasodtak össze, 2021-ben született meg az első közös gyermekük.

Forrás: https://www.instagram.com/mrsgreenbirdofficial/

A 38 éves sztár szerdán, a közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt követőivel:

"Sziasztok kedveseim, mint azt talán tudjátok, néhány nappal ezelőttig kórházban voltam. Amit még nem tudtok: amputálták a jobb lábamat. Ez elsőre sokkoló lehet számotokra, de volt időm felkészülni rá. Nagyon hosszú történet és több mint 40 műtét áll mögötte. Sajnos a decemberi balesetem és az operáció koronavírus miatti hosszú ideig történő elhalasztása megtette a magáét... De a körülményekhez képest nagyon jól vagyok. Csak a testemnek kell még gyógyulnia egy kicsit, és még beletelik egy kis időbe, míg megkaphatom a protézist."

Sarah egy jó hírt is megosztott a rajongóival, mégpedig azt, hogy zenekarával úgy döntöttek, egy hét múlva koncertet adnak. "Hiszen a zene a legjobb gyógyszer! - írja az egykori X-Faktor győztes a posztjában, hozzátéve, hogy ő még mindig ugyanolyan, mint az amputáció előtt volt, csak elsőre kicsit másképp néz ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.