A TNT-ből ismert Inti szívproblémákkal került kórházba, mostanra kiderült, hogy élete végéig kezelésre szorul.

Hetekkel ezelőtt került kórházba szívproblémái miatt, Inti. A zenész szerelmének, Sáfrány Emesének köszönheti, hogy nem lett nagyobb baj, ugyanis az ő aggodalma mentette meg Inti életét. Azóta több kezelésen is átesett, hazaengedték, viszont nagyon oda kell figyelnie az életmódjára. Soha többé nem ihat alkoholt, valamint élete végéig kezelésre szorul majd.

"Igazából most annyi gyógyszert szedek, hogy tök jól vagyok! Összeszámoltam: reggel nyolcat szedek, délben négyet, este ötöt. Nem tudom, hogy ez csökken-e, az mondják, ezeket így szednem kell sokáig, meg életem végéig kell biztosan gyógyszereket szednem" - mondta Inti.

TNT Inti még kezelésre szorul majdForrás: TNT Inti Zuber Krisztián

"Két hétig voltam bent kórházban, de még megyek be kontrollra, plusz lesz még egy-két beavatkozás valószínűleg. A szívritmuszavart visszaállították sokkolással, de bármikor visszajöhet. Lehet, hogy csinálnak olyat, hogy kiégetik azokat az izmokat katéteres műtéttel, amik okozzák a szívritmuszavart, és utána beültetnek egy pacemaker-jellegű dolgot, ami modern, mert defibrillátor is van benne" - árulta el a Mokkában Inti.