Újabb műtét vár a Sztárban sztár leszek! autóbalesetet szenvedett énekesére

Forrás: TV2 -
műtét plasztika Szaszák Zsolt Sztárban sztár leszek! autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, október végén súlyos balesetet szenvedett a Sztárban sztár leszek! énekese, Szaszák Zsolt. Az énekesre most újabb műtét vár.

Zsolt október 26-án este épp a Szegedi Nemzeti Színházba tartott az Egy csók és más semmi című zenés vígjáték próbájára, amikor belecsapódott egy mezőgazdasági járműbe. A baleset következtében az énekesnek összeroncsolódott az arca, és azonnal meg kellett műteni.

"Olyan komplikált volt az orrom helyreállítása, hogy a kettő helyett négy és fél órát vett igénybe. Kiemelték az orrnyergemet, úgy tudták megoldani, hogy esztétikailag és funkciójában is helyreállítsák. Beültettek egy orvosi fémlemezt, amit élő szövetekkel vontak be"

- mesélte korábban.

Forrás: TV2

Zsoltra most újabb műtét vár, mivel úgy érzi, nem a régi arcképe köszön vissza a tükörből.

"Az emberek 90 százaléka pont a kicsinyítés miatt fekszik kés alá, én pedig szeretném újra a régi összképet látni a tükörben. Szerencsére ez a probléma megoldható. Szeretném letudni, és mindent magam mögött hagyni, ami a balesetre emlékeztet"

– árulta el a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.