"Szoknom kell az új arcomat" - autóbalesetet szenvedett a Sztárban Sztár leszek! énekese

Forrás: TV2 -
baleset arc Szaszák Zsolt Sztárban sztár leszek! autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaszák Zsoltot a TV2 tehetségkutató műsorában, a Sztárban Sztár leszek!-ben ismerhette meg az ország tavaly. A fiatal színész éppen a szegedi színházba igyekezett, amikor autójával nekiütközött egy mezőgazdasági járműnek.

Szaszák Zsolt október 26-án este éppen a Szegedi Nemzeti Színházba tartott az Egy csók és más semmi című zenés vígjáték próbájára. A megengedett száz helyett kilencvennel haladt a Szegedre vezető gyorsforgalmi úton, amikor megtörtént a baj. A baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett az arcán, hogy azonnal műteni kellett a szétroncsolódott orrát.

"A távolban két pislákoló fényt láttam, s úgy érzékeltem, a külső sávban halad egy jármű. Minden egy szempillantás alatt történt, ugyanis amikor sávot akartam váltani, felvillant egy fék- vagy helyzetjelző lámpa, és abban a pillanatban be is következett a hatalmas csattanás. A következő képkocka az volt, hogy fölemelem a fejemet a légzsákból, és érzem, hogy ömlik a vér a homlokomból" – mesélte a Borsnak a fiatal színész.

Szaszák Zsolt Forrás: TV2

Szaszák Zsolt már sokkal jobban van, de mint mondja, a sérülések és a műtét után már nem ugyanaz az ember néz vissza rá a tükörből. "Nem jobb és nem is rosszabb, hanem más. Még szoknom kell az új arcomat."

– mesélte a színész, akivel azt közölték az orvosai, hogy az orra még két hónapig formálódik, de ő úgy döntött, vár fél évet, és ha nem tudja elfogadni a változást, akkor újabb műtétnek veti alá magát. Zsolt jelenleg a szüleinél gyógyul, emellett rengeteget gyakorol és énekel, ugyanis december elején A Padlás főszereplőjeként áll színpadra Szegeden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.