Kelemen Anna egy ideje nem az idomaival hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy lefogyott. A diétát az orvosi figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba: egyre vékonyabb lesz.

Kelemen Annáért január óta aggódnak a rajongók, akkor tűnt fel ugyanis mindenkinek először, mennyire lefogyott a szőkeség. Kiderült, hogy csupán 43 kikót nyom, az őt megvizsgáló orvos pedig arra figyelmeztette, hogy ne veszítsen többet a súlyából, mert az már nagyon veszélyes lehet. Anna azonban nem hallgatott a szakértő tanácsára, azóta is fogyott, így pedig már 40 kilót sem nyom.

Kelemen Anna nagyon lefogyottInstagram

"Életben vagyok azóta is... reagálva arra, hogy meg fogok halni. Előbb-utóbb igen" - reagált a Blikknek Anna az aggódó hozzászólásokra. Amikor vizsgálták, még 7,4 kiló zsír volt rajta, de ma már nincs annyi. "Már nem 7,4 kiló zsírról van szó, mert azóta is fogytam... ez egy egy hónapos hír" - mondta. "Velem nem történnek véletlenül a dolgok, tudatos volt a fogyás. Sokan mondják, hogy túl vékonynak tartanak, de én nem tartom magam annak" - árulta el.