Botrányos forgatás miatt hozta meg döntését Cameron Diaz: soha többé nem áll kamera elé

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures / Flower Films/Columbia Pictures / Flower Films -
anyaság Rolex filmforgatás színésznő film forgatás hamis Rolex világsztár Hollywood csalás Cameron Diaz döntés botrány karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz 2018-ban, 40 filmmel a háta mögött egyszer már visszavonult a színészettől, de Jamie Foxx 2022 novemberében meggyőzte, hogy térjen vissza a filmezéshez. Ám a botrányokkal tűzdelt londoni forgatáson a színésznő végleges döntést hozott. 

Cameron Diaz valószínűleg nem tér vissza Hollywoodba, nem forgat többé. A sztár egyik barátja szerint a színésznőt az elhúzódó forgatási napok elszakítják férjétől, Benji Maddentől és hároméves lányuktól, Raddixtől, ami miatt igencsak küszködik.

Cameron Diaz Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures / Flower Films/Columbia Pictures / Flower Films

Diaz 2018-ban hivatalosan visszavonult hollywoodi karrierjétől, ám jóbarátja, Jamie Foxx visszacsábította a mozi világába, hogy vele együtt szerepeljen a Back In Action című akcióvígjátékban. Cameron visszatérése azonban igencsak zűrzavarosra sikeredett - a hónap elején a folyamatos csúszások és egyéb problémák miatt Foxx összeomlott, aminek három ember kirúgása lett a vége.

Fentieket tetézi, hogy a forgatás alatt egy stábtag egy hamis Rolex órával megpróbált pénzt kicsalni a színésznőtől - 15 millió forintnak megfelelő összegért próbálta eladni az Oscar-díjas sztárnak a hamisítványt. A csaláskísérletből rendőrségi ügy lett, kiderült, hogy az illetőnek nem ez volt az első ilyen próbálkozása, rendszeresen követ el hasonló cselekményeket forgatásokon.

A forgatást a Netflix leállította, s noha a fenti forrás szerint Cameronnak nincs semmi baja Jamie-vel, a projekt lezárása után valószínűleg soha többé nem tér vissza a filmes világba, mert egyrészt nagyon nehezére esik távol lenni a családjától, másrészt gyűlöli a „drámát és a konfrontációt", ami oly gyakran kirobban a filmforgatásokon.

A Netflix az esetet nem volt hajlandó kommentálni - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.