Áttörés a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők számára

Forrás: curalin.hu -
PR cikk cukorbetegség étrend egészség
A Curalife egyedülálló terméke, a Curalin 9 gyógynövény erejét ötvöző étrend-kiegészítő kapszula. Hatóanyagai hozzájárulnak az egészséges vércukorszint fenntartásához.
Forrás: curalin.hu

A vércukorszintmérő készülékek, tesztcsíkok, inzulintűk egyik legnagyobb hazai forgalmazója, a Bon Pharma Kft. 1 éves teszt értékesítés és hosszas tárgyalás után megállapodott a világ 15 országában működő Curalife céggel, hogy forradalmi megoldást kínálhasson a 2-es típusú cukorbetegséggel élők számára.

Curalin: Természetes megoldás a magas vércukorszint ellen

A Curalife egyedülálló terméke, a Curalin 9 gyógynövény erejét ötvöző étrend-kiegészítő kapszula. Hatóanyagai hozzájárulnak az egészséges vércukorszint fenntartásához.

Klinikai vizsgálat bizonyítja hatékonyságát

A Curalint kettős vak-placebo kontrollos klinikai vizsgálat alá vetették 1 hónapon át.

A Bon Pharma Kft. szakértő dietetikus partnere Kanizsárné Vaskó Nikolett, aki aktívan, online közösségben, étrenddel kapcsolatos élő videókkal támogatja a 2-es típusú cukorbetegséggel élőket. 2003 óta dolgozik dietetikusként.

Alábbiakban összefoglalta a klinikai vizsgálat eredményét:
“A tanulmány a Curalin étrend-kiegészítő hatását értékelte 2-es típusú diabetes mellitusban szenvedő betegek kiegészítő terápiájaként.

A Curalin-kezelés az átlagos vércukorszint általános csökkenését eredményezte a nap minden időpontjában a placebóhoz képest (éhomi, étkezés előtti és étkezés utáni vércukorszintet néztek).

A Curalin rendszeres szedése segíti:

  • a vércukorszint egészséges fenntartását,
  • a hasnyálmirigy egészségének javítását,
  • az inzulinérzékenység és -termelés növelését,
  • a cukrok és szénhidrátok felszívódásának korlátozását,
  • az emésztés és anyagcsere támogatását,
  • az energiaszint emelését napi szinten,
  • a cukoréhség és szénhidrát iránti vágy csökkenését.

Szakértő dietetikus tippjei 2-es típusú diabétesz esetén

Kanizsárné Vaskó Nikolett 20 éve dolgozik dietetikusként.
“A cukorbetegség dietoterápiája mindig egyénre szabott, hiszen illeszkednie kell a kezelőorvos által előírt terápiához és kezelési céltartományhoz, valamint figyelembe kell venni az egyéni szükségleteket is.

Vannak azonban általános alapelvek, melyeket minden cukorbetegnek javasolt követnie.

Minden cukorbeteg számára fontos a kisebb adagokban történő rendszeres táplálkozás (jellemzően ez napi 5-6 étkezést jelent) s, hogy az egyes étkezések meghatározott mennyiségben és minőségben tartalmazzanak szénhidrátokat. A naponta többszöri zöldség és teljes értékű gabona fogyasztása rosttartalmánál fogva segít az étkezések utáni vércukoremelkedés mérséklésében.

A cukorbetegek kerüljék a finomított szénhidrátok fogyasztását, a cukrozott üdítőitalokat, és cukorral készült ételeket, főleg a telítetlen zsírsavakban gazdag növényi olajokat részesítsék előnyben, illetve a sófogyasztásukra is kellő figyelemmel legyenek.

Ajánlott továbbá heti két alkalommal tengeri halat fogyasztaniuk, édesítésre energiamentes és alacsony energiatartalmú édesítőszerek használata javasolható számukra.”

A Curalint jelenleg kizárólag online lehet megvásárolni a www.curalin.hu oldalon, a jövőben patikákban is elérhető lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.