asztrológia fashion week kiegészítő horoszkóp cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők és a lábbelik érzelmi viszonya semmihez sem hasonlítható. Van, aki az esztétikumot részesíti előnyben, és van, aki kényelmi szempontok alapján választ. Van, aki minden kicsit is tetsző cipőt megvesz, és van, aki "meglátni és megszeretni" alapon vásárol. Egy csodás topánka még a szerelmi bánatot is képes enyhíteni, de minden csillagjegy szülöttje más-más cipőben jár.
Horoszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.htmlMit firkálsz a papírra? Megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20101026-mit-firkalsz-a-papirra-megmondom-ki-vagy.htmlHeti horoszkóp (11.15.-11.19.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101111-heti-horoszkop-11151119.html

Kos

A Kosoknak olyan lábbeli való, amiben kihívóak lehetnek, és amiben meg tudnak felelni a kihívásoknak. Az egy helyben ülést nem nekik találták ki, így a kényelmi szempontok nagyon fontosak. És persze legyen a cipő strapabíró is, csak ezután jön az esztétikum. A legjobban a motoros és a westerncsizmák passzolnak hozzájuk, de egy utcai sportcipőben sem csalódnak. Bár magas sarkúra minden nőnek szüksége van, a Kosok csak nagyon indokolt esetben emelkednek a föld fölé.

iStockPhoto
iStockPhoto



Bika

A Bikák az egyszerű dolgokat részesítik előnyben, így a cipősszekrényükben sem találhatóak túl díszes, túl színes vagy túl extrém darabok. A hagyományos stílusú, divattól független, sportos cipellőket szeretik. Számukra az sem baj, ha egy lábbeli inkább férfiasabb, mint nőiesebb. Ami a színeket illeti, náluk csak a fekete, barna, szürke cipők jöhetnek szóba, ha bordót, sötétkéket, sötétzöldet vagy fehéret választanak, az különleges - lehet, soha vissza nem térő - alkalmat jelent. A magas sarkú topánkákat messzire elkerülik. Szeretik az egyszerű, fűzős cipőket, sima csizmákat vagy bakancsokat. Esős időben gumicsizmát húznak, persze csak egyszínűt vagy visszafogottan tarkát.

Ikrek

Az Ikrek ízlése éppen annyira változékony, mint a személyiségük. Cipők garmadát halmozzák fel, és éppen az aktuális hangulatuk alapján választanak. Csak annyira követik a divatot, mint amennyire nem. Mindenféle lábbelit szívesen felvesznek, laposat, magas sarkút, színeset, tarkát, mintásat, feketét, fehéret, bőrt, műbőrt, textilt, gumit, talán még üvegcipellőt is. A kedvenceik azonban a szupertrendi és nőies cipők, félcsizmák és csizmák, a kényelem pedig csak az esztétikum után nyom a latban. Ha pedig egy kanárisárga és egy fekete pár között kell választaniuk, a hagyományos színűnek esélye sincs.

Rák

A Rákok legfontossabb szempontja az őszi-téli cipővásárlásnál az, hogy meleg legyen. A bundás belső és a szuperszexi külső azonban nem fér meg egymás mellett, de ezt általában nem is bánják. Az első a kényelem és a praktikum, utána jön a tartósság, és csak a sor végén kullog az esztétikum. Szeretik az egyedi lábbeliket, és ha egy párba beleszeretnek, akár vagyonokat is fizetnek érte. Szívesen hordanak csizmát vagy félcsizmát, könnyed, nőies félcipőket, lágy, lányos vagy hagyományos - fekete, fehér, barna, bézs, bordó, rózsaszín - színekben. Semmi kifogásuk a magas sarkú topánkák ellen, hiszen ezekkel is hangsúlyozhatják nőiességüket. A sportcipőket és bakancsokat azonban nem nekik találták ki.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak rendkívül fontos az elegancia és a minőség, naná, hogy a cipőik is ilyenek. Ha új lábbelit vesznek, az csak a legjobb, legstílusosabb, legszexisebb és a legszebb pár lehet. És nem utolsósorban legyen márkás is, de legalábbis nagyon drága. Mivel a cipőiknek sugároznia kell fenséges természetüket, nagyon tetszenek nekik a fényes lakk, az arannyal, ezüsttel, fémmel díszített, hímzett, strasszokkal kirakott vagy bármilyen más módon figyelemfelkeltő csizmák és cipők. A magas sarok náluk alapkövetelmény, az edzéseken viselt sportcipőjük is eleganciát sugároz, a cipellőjük pedig minden körülmények között passzol a táskájukhoz, az övükhöz, és a ruhájukhoz (igen, még a fitneszteremben is). A túl élénk színű vagy a túl extrém topánkák azonban szóba sem jöhetnek, edzőcipőt vagy bakancsot még a legrosszabb napokon sem vennének fel az utcára.

Szűz

A Szüzeknek tetsző cipőknek sok dologban kell kiválónak lenniük, ha a szekrényükbe akarnak kerülni. A számukra ideális cipő ugyanis egyszerre kényelmes, egészségügyileg is megfelelő, strapabíró, szép, stílusos, szexi és elegáns. Fontos, hogy ne jöjjön velük szembe az utcán, mégse kerüljön egy vagyonba. Így érthető módon nem halmoznak fel sok lábbelit, csak azokat veszik meg, amelyek csillagos ötössel vizsgáznak náluk. Sem csizmát, sem cipőt nem vásárolnak a szívükre hallgatva, csakis az ész dönt a vásárlásnál. Minden lábelijük illik a ruhatáruk összes darabjához, ezért szeretik az időtálló stílusúakat, klasszikus, örök divatszínekben. Nem vetik meg a sportos cipőket és csizmákat sem, a magas sarokkal sincs problémájuk, amíg tudnak benne menni.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg

A Mérlegeknél az esztétikum és az elegancia áll mindenek felett. A szépségért akár a szenvedésre is képesek, a kényelem sosem nyerhet a külsőségekkel szemben. Szeretik a különleges, szép és nőies formájú topánkákat, biztosan nem láthat rajtuk senki eszkimócsizmát, sportcipőt, gumicsizmát vagy bakancsot. A klasszikus színeken kívül a vidám árnyalatokat kedvelik, de ezek sosem rikítóak vagy harsányak. A magas sarok természetesen jöhet, a lapos csak mértékkel. A csizmák terén a magasszárúakat, akár combig érőeket viselik szívesen. Ha félcipőt vesznek, akkor pedig az elegáns orrvonalra figyelnek különösen.

Skorpió

A Skorpióknak a merészség a lételemük, így szívesen felveszik azt is, amitől másoknak elkerekedik a szeme és leesik az álla. Sőt, kifejezetten az ilyen lábbelikre vadásznak! Álmaik cipője vagy csizmája ennek megfelelően magas sarkú vagy magas talpú, a szára hosszú, legalább térdig érő, szóval, őrülten szexi. Szeretik az extrém anyagokat, például a kígyóbőrt, a krokodilbőrt, a szőrmét, de állatvédelmi okokból ezek műváltozatát hordják. Sem a tigrisminta, sem a párducpettyek nem riasztják vissza, a gyerekes, bohókás mintákat azonban legalább annyira nem szeretik, mint az egyszerű fekete vagy barna lábbeliket.

Nyilas

A Nyilasok állandóan a társaság középpontjában állnak - ehhez pedig elengedhetetlen egy ennek megfelelő cipő! Lábbelijük először is legyen fontos személyiséghez illő, sugalljon határozottságot és eleganciát, mutassa, hogy gazdája tudja, mit akar. Másodszor legyen nőies, azaz magas sarkú, hogy egy kicsit kiemelkedjenek a tömegből. Harmadszor legyen kényelmes és strapabíró. A Nyilasok ugyanakkor élnek-halnak a kalandokért és az utazásért, a túrázáshoz, vitorlázáshoz vagy ejtőernyőzéshez pedig nem illik a tűsarok! Ha éppen kalandra vágynak, kényelmes és tartós cipőt választanak, amiben bármilyen körülmények között megállják a helyüket, például egy nőies sportcipőt vagy bakancsot.

Bak

A Bakok számára fontos, hogy szilárdan álljanak a földön, erre pedig nem alkalmas bármilyen cipőcske! Mivel nem otthonülő típusok, a hozzájuk illő cipőnek mindenképpen bírnia kell a kiképzést és a strapát, ne ázzon be, ne fázzon benne a lábuk, ugyanakkor szellőzzön. Szeretik a klasszikus, időtálló darabokat, a magas sarok pedig inkább hátrány számukra, tűsarkakon ugyanis lassabban tudnak haladni a céljaik felé. Szóval a kedvenc cipőik és csizmáik egyszerű formájúak, hagyományos színűek, sportosak és nagyon kényelmesek.

Vízöntő

A Vízöntők körül percről percre változik minden, így az ízlésük is. Míg mások különböző szempontok alapján választanak maguknak lábbelit, addig nekik csak az a lényeg, hogy cipő legyen! Igazi cipőmániások, meg sem tudják számolni, mennyi van belőlük, sőt, akadnak közöttük olyanok is, amit még ki sem bontottak. A tornacipőktől a bakancsokon és az eszkimócsizmákon át a gumicsizmáig mindegyikből van egy pár, magas sarkúból, csizmából, utcai sportcipőből még több is. Szeretik a szokatlan formájú, extrém színű és mintájú topánkákat, ezek biztos, hogy bekerülnek a kosarukba, és az is biztos, hogy utána otthon a süllyesztőben végzik, mert sosem lesz bátorságuk felvenni ezeket.

Halak

A Halaknak fontosabbak az érzelmek, mint az értelem. Lábbelit is a szívükre hallgatva választanak. Így fordulhat elő, hogy annyi viselhetetlen vagy hozzájuk nem illő csukát halmoznak fel, mint senki más. Ha azonban nem hóbortból vesznek cipőt, hanem átgondoltan, akkor nőies, romantikus, elegáns topánkát választanak. Felhők fölött lebegő egyéniségükhöz a régmúlt korokat idéző csizmák és cipők illenek legjobban, és ezek passzolnak a legjobban a ruhatárukhoz is. A sportos, strapabíró vonal távol áll tőlük. A sarok magassága egyáltalán nem számít, hiszen ha szeretnek egy lábbelit, a kényelmi szempontokra egyáltalán nem figyelnek. Nem számít sem a fájdalom, sem a sebek, a vízhólyagok vagy a bőrkeményedések, ha a világ legszebb cipőjét viselhetik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.