szívtipró szerep színész Zac Efron hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zac Efron, minden tinilány álma már egyáltalán nem olyan jóképű, mint volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Van az a pénz, amiért a sztárok örömmel feladják tökéletes testüket - emlékezzünk csak Renée Zellwegerre a Bridget Jones naplójában. Igaz, hogy Zacnek nem kellett annyit ennie, mint Renée-nek, de a változás jól látható: "Nem csináltam mást az utóbbi időben, csak ettem, ettem és ettem" - mondta Zac. A mérleg 8 kilóval mutat többet, és ez is volt a cél!

Tipp: Utálja dagadt testét a sztár: Nicsak, ki hízott meg!



Készülő új filmjében (The Lucky One) Zac egy veterán katonát alakít, aki Irakban harcolt. Szerepéhez a jól ápolt frizurájától is meg kellett válnia, aminek hatására szépen kikerekedett az arca. Szerencsére a forgatásnak már vége, így reméljük, hogy a fiatal színész hamarosan vissztalál régi önmagához.

Nagyon csúnya, mégis modellkedik a sztárcsemete - fotókkal!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110114-nagyon-csunya-megis-modellkedik-a-sztarcsemete-fotokkal.htmlAz elmúlt évtized legégőbb divathóbortjaihttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110113-az-elmult-evtized-legegobb-divathobortjai.htmlFelismered? Gyönyörű nő lett az egykori gyereksztár! - fotóvalhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110112-felismered-gyonyoru-no-lett-az-egykori-gyereksztar-fotoval.htmlVigyázz! Veszélyes fegyver a divatos cipő!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110109-veszelyes-fegyver-a-divatos-labbeli.htmlPénisznöveló alsónadrág komplexusos férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110108-tul-kicsinek-erzed-van-megoldas-itt-a-penisznovelo-also.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.