hűtőszekrény mosógép farmer farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is előfordult már, hogy napokig nem mostad ki a kedvenc farmerodat, mert te is jobban szereted, ha nem olyan passzentos a nadrág? Gyakran érzed, hogy a frissen mosott farmer alig akar feljönni rád, és kell hozzá egy-két alkalom, mire ismét kényelmesnek érzed? Íme, a legújabb farmertisztítási eljárás!



iStockPhoto
iStockPhoto

Josh Le azért kezdte el a kísérletet, mert saját bevallása szerint érdekelte, hogy mennyi idő után tágul ki annyira a nadrág, hogy nem adja ki teste vonalát. De a kezdeti tervekkel ellentétben végül egészen másként végződött a kísérlet. Tizenöt hónappal és 200 "viseléssel" később Josh úgy döntött, megvizsgáltatja a nadrágot, mert többek között már az is érdekelte, hogy mennyi bakérium található a ruhadarabon.

Az eredmény pedig megdöbbentő lett: a farmernadrág rendkívül tiszta maradt! A nadrág ülepénél volt a legtöbb baktérium - tízezerszer több mint a lábnál és a fenéknél. Általánosságban az is kiderült, hogy a farmer semmivel sem volt piszkosabb Josh egy másik farmerjánál, melyet 13 napig viselt. Ez azt jelenti, hogy felesleges mosnunk kedvenc nadrágunkat? Josh azt azért bevallotta, hogy a szagok nem éppen kellemesek egy mosatlan darabnál, így ő mosógép helyett néhány órára a mélyhűtőbe tette a farmert, ami ilyenkor teljesen elvesztett minden kellemetlen illatot. Az alapötlet fantasztikus - ha bedöglik a mosógép, akkor ne pánikolj, a fridzsider még mindig megállja a helyét!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Ciki! Rosszul választott cipőt a mindig tökéletes topmodell! - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110121-heidi-klum-labara-kicsi-a-cipo.html6 tipp, hogy télen is nőiesen öltözzhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110120-divat-tippek-teli-oltozkodeshez.htmlElszomorít bennünket az új divat!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110120-markajelzesekkel-teletetovalt-testek.htmlCiki volt Jennifer Aniston frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110120-jennifer-aniston-frizuraja.htmlOlyan a szagod, mint amit megeszel!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110117-izzaszto-etelek.htmlSzexi farmerek a sztárok fenekénhttp://www.life.hu/life/galeria/20101130-szexi-farmerek-tokeletes-fomakon.htmlAz előnytelen farmer öt ismérvehttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20101021-az-elonytelen-farmer-ot-ismerve.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.