Ez nem vicc. Sőt, reményei szerint más is osztozik ebben a vágyában, ugyanis a pop királynője vér és sperma "illatú" parfümöt dob piacra.

Lady Gaga sosem csinál semmi olyat, amivel ne lőne túl a célon, vagy ami ne lenne vérlázító. Emlékszünk még, amikor húsból készült ruhában jelent meg az MTV Music Awardson, vagy arra is, amikor fehérneműben libbent be egy baseballmeccsre, és még sorolhatnánk az ügyeit.

AFP

Tehát már igazán meg se lepődtünk azon, hogy milyen illatokat kíván használni új parfümjéhez. Egy, a parfüm kreátorához közel álló személy azt szellőztette meg, hogy Gaga azt szeretné, ha parfümje vértől és spermától "illatozna"...

Azt abszolút el tudjuk képzelni, hogy a művésznő tényleg szeretne ilyen szagfelhőben járni-kelni, de mi már annak a gondolatától is hányingert kapunk, hogy szándékosan testnedv szagú löttyöt spricceljünk magunkra.

A szomorú az, hogy már Gaga előtt másoknak is eszébe jutottak hasonló ötletek. Tavaly ősszel Rad Hourani dobott piacra egy sor illatot Six Scents néven, amik közül az egyiket a sperma illata inspirált. Ezt megelőzően, 2004-ben pedig Alan Cumming hirdette anyaszült meztelenül saját Cumming nevű illatát egy elképesztő reklámban. Azonban annak összetevői kissé visszafogottabb kategóriába tartoztak: csupán whiskey, cigaretta és bőr szagát használták fel hozzá.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Sarka Kata: Hatalmas lett a cicim!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-sarka-kata-mellkisebbito-mutetre-keszul.html Fehérneműk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110127-fehernemuk-ami-minden-nonek-kell.html Őrület! Az a trendi, ha kilóg a cici! - fotókkalhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110127-uj-divat-hollywoodbol-ruhakbol-kilogo-mellek.html 8 dolog, amivel garantáltan tönkreteszed a hajadhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110126-8-dolog-amivel-garantaltan-tonkreteszed-a-hajad.html Durván eltorzult az énekesnő lába - fotó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110126-eltorzult-beth-ditto-terde.html Tragédia! Roncs lett az egykori gyereksztár! - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110125-aaron-carter-elvonokurara-vonul.html