Megerőszakoltatta saját lányát, hogy nagymama lehessen

Dél-Afrika brutális kegyetlenség erőszakos közösülés unoka lánygyermek asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dél-afrikai asszony annyira vágyott már egy unokára, hogy végül lefizetett egy férfit, hogy erőszakolja meg 24 éves lányát.

A 33 éves dél-afrikai Finus Fetnadit az 53 éves, Burgersfortban élő asszony azért bérelte fel, hogy megerőszakolja az asszony lányát, a nő ugyanis már régóta vágyott egy unokára - közölte a Borsonline. A férfi múlt vasárnap kapta el a 24 éves lányt, és járt el az asszony utasítása szerint, vagyis óvszer nélkül, erőszakkal tette magáévá a lányt.

Istockphoto
Istockphoto


A 24 éves fiatal nő azonnal felkereste a rendőrséget, ahol feljelentést tett. A férfit, valamint az őt felbújtó asszonyt még aznap őrizetbe vette a hatóság. Azt még nem tudni, hogy a lány végül teherbe esett-e.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



70 korbácsütéssel verték halálra a 14 éves lánythttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110204-70-korbacsutessel-halalra-vertek-a-14-eves-lanyt-az-allitolagos.htmlMeztelen gyerekek képeit találták a plébános számítógépénhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110204-meztelen-gyerekek-kepeit-toltotte-le-a-magyar-plebanos.htmlIndiai gyereke született egy fehér nőnek!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110202-indiai-gyereke-szuletett-egy-feher-nonek.htmlDadája erőszakolta meg a kisbabát!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110127-a-dada-eroszakolta-meg-a-kisbabat.htmlKiskorúak miniszoknyában az út szélén - Egyre nő a gyermekprostituáltak számahttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110124-gyermekprostitucio-kozel-200-millio-kiskoru-van-veszelyben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.