Leona Lewis igencsak megváltozott. A stílusérzéke mintha már nem lenne a régi, de egyéb dolgok is történtek az énekesnő háza táján.


A brit X-Faktor nyertese, Leona Lewis nemrég egy Los Angeles-i premieren döbbentette meg az ottlévőket: vadiúj frizurával, tőle szokatlan ruhában és új orral jelent meg az Avatar betétdalának előadója.

Forrás: AFP

Ha megnézzük Leona évekkel ezelőtti képeit, feltűnik, hogy ma sokkal keskenyebb az énekesnő orra, mint korábban. Az egyenes barna haj viszont igencsak megnyújtja Leona amúgy is hosszúkás arcát, így mi mindenképp a göndör fürtökre voksolunk. A ruhákról pedig csak annyit: feltűnhetne végre az énekesnőnek, hogy a haspólók ideje lejárt!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Victoria Beckham tervezi a leendő királynő esküvői ruháját!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110214-victoria-beckham-lesz-vilmos-herceg-felesegenek-ruhatervezoje.html Jennifer Aniston majmolja Angelinát!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110211-jennifer-aniston-utanozza-angelina-joliet.html Pénzért meztelenkedtek a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110211-levetkoztek-egy-magazin-kedveert-a-valovilag-4-szereploi.html Itt élheted túl a 2012-es világvégét!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110215-franciaorszag-bugarach-itt-elhetjuk-tul-a-vilagveget.html Fülével hipnotizál egy német férfihttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110214-fulevel-hipnotizal-egy-nemet-ferfi.html Hozd összhangba mind a négy testedet!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110211-erositsd-az-agyadat-mentalwellness-programmal.html Teljes testfelújítás - 54 évesen szabatta át az egész testét!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110211-plasztikai-mutetek-a-teljes-testen.html