Hat éven keresztül nem kapott vízszámlát 15 000 brit lakos

víz bér-fizetés bér elmaradás számla fizetés vízszámla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 000 brit kaphat hat évre visszamenőleg vízszámla-fizetési felszólítást. A legnagyobb brit vízszolgáltató ugyanis hat éven keresztül nem küldött számlát több ezer ügyfelének.

Sokkoló vízszámlát kaphat 15 000 brit lakos, miután hat évig egyáltalán nem kaptak semmiféle csekket, az Egyesült Királyság legnagyobb vízszolgáltató vállalatától, a Thames Watertől. Egy átfogó ellenőrzés során derült fény a hibára, aminek következtében most a vállalat több mint 1,7 milliós ügyfélkörét vizsgálja át. Az emberek ezzel egyébként nem kevés pénzt spóroltak meg, évente körülbelül 303 fontot.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


A Thames Water március 3-áig ad lehetőséget ügyfeleinek, hogy bejelentsék, velük sem számolt el a cég. "Azok, akik nem élnek az amnesztiával, hatévnyi számlát fognak egyben megkapni"- mondta Mike Tempest a vállalat ügyfélszolgálati igazgatója.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Milyen a lakásod? Árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110220-milyen-a-lakasod-arulkodik-szemelyisegedrol.htmlVigyázz, vetélést okoznak! - Gyógynövények, melyeket kerüljhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110218-vetelest-okozo-gyogynovenyek-melyeket-kerulj.htmlIndiai burgonya és karfiol filohttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110216-indiai-burgonya-es-karfiol-filo-a-makifood-receptje.htmlCsörögefánk: egy gyors édesség időhiányban szenvedőknekhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110216-csorogefank-recept.htmlFilléres, libidónövelő csodaszerek a jobb szexérthttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110216-filleres-libidonovelo-csodaszerek-a-jobb-szexert.htmlÍgy fogyj ingyen, diéta és mozgás nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110215-igy-fogyj-ingyen-dieta-es-mozgas-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.