15 000 brit kaphat hat évre visszamenőleg vízszámla-fizetési felszólítást. A legnagyobb brit vízszolgáltató ugyanis hat éven keresztül nem küldött számlát több ezer ügyfelének.

Sokkoló vízszámlát kaphat 15 000 brit lakos, miután hat évig egyáltalán nem kaptak semmiféle csekket, az Egyesült Királyság legnagyobb vízszolgáltató vállalatától, a Thames Watertől. Egy átfogó ellenőrzés során derült fény a hibára, aminek következtében most a vállalat több mint 1,7 milliós ügyfélkörét vizsgálja át. Az emberek ezzel egyébként nem kevés pénzt spóroltak meg, évente körülbelül 303 fontot.

thinkstockphotos.com


A Thames Water március 3-áig ad lehetőséget ügyfeleinek, hogy bejelentsék, velük sem számolt el a cég. "Azok, akik nem élnek az amnesztiával, hatévnyi számlát fognak egyben megkapni"- mondta Mike Tempest a vállalat ügyfélszolgálati igazgatója.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Milyen a lakásod? Árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110220-milyen-a-lakasod-arulkodik-szemelyisegedrol.html Vigyázz, vetélést okoznak! - Gyógynövények, melyeket kerüljhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110218-vetelest-okozo-gyogynovenyek-melyeket-kerulj.html Indiai burgonya és karfiol filohttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110216-indiai-burgonya-es-karfiol-filo-a-makifood-receptje.html Csörögefánk: egy gyors édesség időhiányban szenvedőknekhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110216-csorogefank-recept.html Filléres, libidónövelő csodaszerek a jobb szexérthttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110216-filleres-libidonovelo-csodaszerek-a-jobb-szexert.html Így fogyj ingyen, diéta és mozgás nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110215-igy-fogyj-ingyen-dieta-es-mozgas-nelkul.html