Csont és bőr, de még mindig kövérnek vallja magát - Megrázó vallomás

betegség táplálkozási zavar anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anorexia súlyos betegség, ha nem kezelik, akár halállal is végződhet. A betegek torz önképpel rendelkeznek: a kiálló bordákat és csípőt nem látják, a szemükben a testük vastag, a hasuk kidomborodó. Így aztán folyamatosan koplalnak, hogy a nem létező súlyfelesleget leadják - akár az éhenhalásig. A Life Magazinnak egy anorexiában szenvedő lány nyilatkozott.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=dYFLcRNlIrk5DMOa

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Egy újabb civilizációs betegség: a fordított anorexiahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101027-uj-betegseg-szedi-aldozatait-a-forditott-anorexia.htmlEgy év alatt belehalt az anorexiába a 15 éves lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20100929-egy-ev-alatt-belehalt-az-anorexiaba-a-15-eves-lany.html5 biztos jel, hogy szorongásos zavarban szenvedszhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110222-pszichologia-a-szorongasos-zavar-jelei.htmlTéged is veszélyeztet a depresszió?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110221-hetkoznapi-dolgok-amik-a-depresszio-kialakulasahoz-vezetnek.html80 éves test rabságában él a 8 éves kislány - döbbenetes fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110218-80-eves-test-rabsagaban-el-a-8-eves-kislany-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.