Egy kádban fürödtek - terhes lett a testvérétől a 14 éves lány

vérfertőzés szex testvérpár terhes szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskola tanárai vették észre az egyik diáklányon, hogy egyre nagyobb a hasa: elküldték kivizsgálásra, ahol kiderült, Petronela Nechifor nyolchónapos terhes. A lány édesanyja különös magyarázatot talált a történtekre.

Különös eset kivizsgálására került sor Neculce településen - írta meg a Bors. Egy szociális munkás és a lány tanárai fordultak a rendőrséghez, ugyanis észrevették, hogy a 14 éves Petronela Nechifornak egyre nagyobb a hasa.

iStockPhoto
iStockPhoto

A kép csak illusztráció


"A lány nyolchónapos várandós, a hónap végén pedig meg fog szülni. Beszéltem vele, megkérdeztem, kié a gyerek. Szó szerint azt mondta: "A testvéremtől vagyok terhes!" - olvashatjuk Felicia Pavaluc, a település szociális munkásának szavait a Borson.

A lány édesanyja nem akarta elfogadni a történteket. Kizárta, hogy a két testvértől fogant volna a gyermek. Elmélete szerint Petronela attól került áldott állapotba, hogy "testvére után fürdött a kádban, ugyanabban a vízben". A nő, hogy bizonyítsa igazát, egy szakorvosi igazolást is átadott a rendőrségnek, amelyben az áll, hogy lánya bár terhes, de még szűz. A nyomozók szerint nem elképzelhetetlen, hogy a szexuális közösülés alkalmával nem szakadt át teljesen a szűzhártya.

Később az anya megváltoztatta a vallomását. "A fiam azt mondta, hogy csak egyszer történt meg. Nem erőltette. Nem tudom... Talán játék volt, nem tudhatom. Tudom én, hogy mi van az ő fejükben?" - a vallomás után állítólag az édesanya megverte a fiát, de további büntetést nem alkalmazott, nehogy öngyilkos legyen a felelőtlen kamasz.

Lacramioara Nechifor nem szeretné megtartani a babát, a születendő kicsit állami gondozásba adják. "A lányom nyolcadik osztályos tanuló, tovább kell tanulnia" - jelentette ki határozottan.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Halva született, de 25 perc múlva feléledt a csecsemőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110303-halva-szuletett-de-25-perc-mulva-feleledt-a-csecsemo.htmlFélrelépés a terhesség alatt: a nő hibája?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110119-a-ferfi-szexualis-igenyei-a-terhesseg-ideje-alatt.htmlBelső vérzésben halt meg az ikerterhes kismamahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110109-tragedia-meghalt-egy-ikerterhes-kismama-a-babak-tuleltek.htmlNa, terhes vagy már? - Amikor nehezen jön össze a babahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20101208-na-terhes-vagy-mar-amikor-nehezen-jon-ossze-a.htmlSzabad a szex a terhesség alatthttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20100628-szabad-a-szex-a-terhesseg-alatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.