Hasfájása miatt ment orvoshoz, akkor derült ki, hogy már évtizedek óta terhes - pontosan 30 éve hordta mumifikálódott magzatát a hasában.

www.romaniainternational.comA 65 éves Haitiana Lusianni Isa elviselhetetlen alhasi fájdalmakkal jelentkezett a kórházban, az orvosok ekkor fedezték fel az elhalt magzatot a testében - számolt be róla a Blikk. Az asszony évtizedek óta erős fájdalmakra panaszkodott, de eddig még egy orvos sem jött rá a probléma valódi okára.

A kórház orvosai elmondták, hogy Isának harminc évvel ezelőtt méhen kívüli terhessége volt, melynek következtében a magzat elhalt, de szervezetében maradt. Az eset már csak azért is döbbenetes, mert a magzat szinte kifejlett újszülött nagyságúra nőtt, amit érthetetlen, hogy az orvosok eddig nem vettek észre.


 

Már a gyermekvállaláson gondolkodik? - Kate Middleton babaruhák között válogatotthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110401-mar-a-gyermekvallalason-gondolkodik-kate-middletont-babaruhak-kozott-valogatott.html Szokatlan módszerek a baba nemének befolyásolásárahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110401-szokatlan-modszerek-a-baba-nemenek-befolyasolasara.html Sorra szüli a gyermekeket a 37 éves férfi! - A negyedikkel lesz hamarosan várandóshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110330-sorra-szuli-a-gyermekeket-a-37-eves-ferfi.html A vécében erőszakolta meg a kisfiúkat a 23 éves férfi - A szülők kint vártakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110329-a-veceben-eroszakolta-meg-a-kisfiukat-a-23-eves-ferfi.html Három napig volt lefagyasztva a csecsemő - életben maradthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110329-harom-napig-volt-lefagyasztva-a-csecsemo-eletben-maradt.html Szerelmet vallott a 8 éves kislánynak, majd öngyilkos lett a tanárhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110328-szerelmet-vallott-a-8-eves-kislanynak-majd-ongyilkos-lett-a.html