Mumifikálódott magzatot hordott a testében 30 évig!

terhesség méhen kívüli terhesség várandóság magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasfájása miatt ment orvoshoz, akkor derült ki, hogy már évtizedek óta terhes - pontosan 30 éve hordta mumifikálódott magzatát a hasában.

www.romaniainternational.com
www.romaniainternational.com




Már a gyermekvállaláson gondolkodik? - Kate Middleton babaruhák között válogatotthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110401-mar-a-gyermekvallalason-gondolkodik-kate-middletont-babaruhak-kozott-valogatott.htmlSzokatlan módszerek a baba nemének befolyásolásárahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110401-szokatlan-modszerek-a-baba-nemenek-befolyasolasara.htmlSorra szüli a gyermekeket a 37 éves férfi! - A negyedikkel lesz hamarosan várandóshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110330-sorra-szuli-a-gyermekeket-a-37-eves-ferfi.htmlA vécében erőszakolta meg a kisfiúkat a 23 éves férfi - A szülők kint vártakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110329-a-veceben-eroszakolta-meg-a-kisfiukat-a-23-eves-ferfi.htmlHárom napig volt lefagyasztva a csecsemő - életben maradthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110329-harom-napig-volt-lefagyasztva-a-csecsemo-eletben-maradt.htmlSzerelmet vallott a 8 éves kislánynak, majd öngyilkos lett a tanárhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110328-szerelmet-vallott-a-8-eves-kislanynak-majd-ongyilkos-lett-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.