fashion week papucs szandál nyári cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mostani trendkavalkádban, amikor tobzódhatunk a különböző színekben, mintákban, fazonokban és anyagokban, nehéz útmutatást adni, milyen szandált szerezzünk be mindenképp a nyárra. Nem is szeretnénk megmondóemberek lenni, inkább felvázolunk öt különböző lehetőséget, amelyekkel nem lehet melléfogni.

Virágos

Aki rendszeresen olvas bennünket, az valószínűleg álmából felkeltve is tudja, hogy a szezon egyik legerősebb trendje a virágminta. Ha alapból odáig vagy érte, akkor idén nem lesz okod panaszra: a szandálokat az aprócska, színes virágok mellett gyönyörű liliomok, pipacsok és rózsák borítják. Sőt, a virágok nemcsak az anyagok mintájaként, hanem 3D-ben is megjelennek a meseszép topánokon. Bár a virágos minta elsőre szendének vagy túl romantikusnak tűnhet, azért egy sziromtengerben úszó, hangsúlyosabb darab a legegyszerűbb összeállításnak is új lendületet adhat.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!

Hangsúlyos részletek

Bár a szezonban még mindig a platform- vagy a telitalpú cipőké a vezető szerep, azért akkor sem maradunk ki a trendi lányok sorából, ha a lapos talp hívei vagyunk. A szezonra jellemző glamúrt és a túlzásokat ugyanis ezek a darabok sem nélkülözik. A tekintetet vonzó méretes applikációk, csillogó berakások, buja rojtok, markáns megoldások jellemzik a lapos talpú szandálokat. Istenien megy hozzájuk például egy egyszerű szabású ruha, amely nem rejti el a lábadon viselt ékes darabot.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!

Minimalizmus a lábon

Ha mégsem szeretnél elveszni a részletekben, akkor itt az előzővel teljesen ellentétes minimalista vonal. Telített, tiszta színek, a bonyolultságot teljesen mellőző pántok, lapos talp - ezek a luxus legújabb metaforái. Kombinálhatod őket csupa basic darabbal, de akkor is tökéletes lesz az összhatás, ha a minimalista cipő mellett egy másik kiegészítő - például a táska vagy az ékszer - lesz hangsúlyos.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!


Ultranőies darabok

Nemcsak a robosztus fazonokat vagy a lapos sarkú cipőket kedvelők érezhetik úgy, hogy kényeztetik őket, hanem a finomabb, nőiesebb darabokért rajongók is. A választék bőséges, mi mégis a tavaszi-nyári szezon egyik legizgalmasabb színösszeállításában gondolkodtunk, amikor összegyűjtöttük a kedvenceinket. A vibráló neonszínek és az azokat csitító bézs, világosbarna vagy nude felülmúlhatatlanok együtt.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!

Telitalpú

Jó néhány év kihagyás után a telitalpú darabok újra a kifutókon, majd azzal a lendülettel a kirakatokban találták magukat - sokak legnagyobb örömére. A telitalpú, ránézésre súlyos darabokat ugyanis a nők nagyobb része sokkal kényelmesebbnek és stabilabbnak találja, mint a magas sarkú cipőket. Idén a legtöbb telitalpú cipőnél a természetességre utaztak a tervezők és a készítők: a talprész többnyire fából, jutafonalból vagy háncsból készül.


Nézd meg az összes szandált nagyobba képgalériánkban! Katt ide!

Őrült pasicuccok a múltbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110519-orult-pasicuccok-a-multbol.htmlEsküvői etikett: Így öltözz, ha vendég vagy!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-eskuvoi-etikett-igy-oltozz-ha-vendeg-vagy.htmlLakatos Márk átalakít: 10 évet fiatalodott VV Ágica!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-lakatos-mark-atalakit-vv-agica.htmlAngelina Jolie a divatbaki és a tökély határánhttp://www.life.hu/legytrendi/20110517-angelina-jolie-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlBorulj virágba! - A legszebb virágmintás ruhadarabokhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110516-borulj-viragba-a-legszebb-viragmintas-ruhdarabok.htmlVigyázz, beteggé tesznek a táskák!http://www.life.hu/legytrendi/20110513-vigyazz-betegge-tesznek-a-taskak.htmlÍgy öltözz, hogy vékonyabbnak tűnj!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110506-igy-oltozz-hogy-vekonyabbnak-tunj.htmlMutasd a farmered, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110505-mutasd-a-farmered-megmondom-ki-vagy.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.