Lenny Kravitz Zoe Kravitz sztárcsemete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híres szülőkkel pofonegyszerű az élet? Úgy tűnik, igen, hiszen Lenny Kravitz lánya csak gondolt egyet, és máris színésznő lett...

Az X-Men: Az elsők című szuperfilmben debütál Lenny Kravitz zenész és Lisa Bonet színésznő lánya, Zoe. A lány csakis A-listás sztárokkal tölti az idejét - legjobb barátja például a rapper Jay Z -, így nem is csoda, ha tud egyet s mást a hírnévről. Ennek ellenére a gyermekkora - saját bevallása szerint - megdöbbentően normálisra sikeredett. "Apu nagyon szigorúan fogott. Ő mindig extrém ruhákat hordott - bőrnacit, boát -, de az én öltözködésemben nagyon is határozott volt. Ha egy szoknya túl rövid volt, azt esélyem sem volt felvenni. Persze bulizni sem engedett el, hiába rendezett jó kis hepajt Mick Jagger a szupermodell barátnőivel" - mesélte nemrég Zoe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mint minden kislány, Zoe is imádta majmolni a szülei öltözködését - ezzel persze őket az őrületbe kergette. "Néha-néha ellopkodtam anyu vagy apu cuccait, ettől persze teljesen kiborultak" - vallotta be a huszonkét éves lány. Persze mókás esetek is adódtak Zoe ruhamániájából: "Anyu sokszor adta oda a cuccait a helyi vintage ruhákat árusító üzletnek. Volt, hogy tök véletlenül én vásároltam fel azokat a göncöket, melyeket anyu nekik adott. Hát az nagyon vicces volt!" - árulta el Zoe, aki édesanyja nyomdokaiba lépve szintén színésznő akar lenni.

A lánynak minden esélye megvan, hogy kamatoztassa apjától örökölt kiváló előadói képességét édesanyja színészi tehetségével. Az X-Men moziban January Jones és James McAvoy oldalán csillantja meg eddig rejtett tudását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.