Híres szülőkkel pofonegyszerű az élet? Úgy tűnik, igen, hiszen Lenny Kravitz lánya csak gondolt egyet, és máris színésznő lett...

Az X-Men: Az elsők című szuperfilmben debütál Lenny Kravitz zenész és Lisa Bonet színésznő lánya, Zoe. A lány csakis A-listás sztárokkal tölti az idejét - legjobb barátja például a rapper Jay Z -, így nem is csoda, ha tud egyet s mást a hírnévről. Ennek ellenére a gyermekkora - saját bevallása szerint - megdöbbentően normálisra sikeredett. "Apu nagyon szigorúan fogott. Ő mindig extrém ruhákat hordott - bőrnacit, boát -, de az én öltözködésemben nagyon is határozott volt. Ha egy szoknya túl rövid volt, azt esélyem sem volt felvenni. Persze bulizni sem engedett el, hiába rendezett jó kis hepajt Mick Jagger a szupermodell barátnőivel" - mesélte nemrég Zoe.

Forrás: AFP

Mint minden kislány, Zoe is imádta majmolni a szülei öltözködését - ezzel persze őket az őrületbe kergette. "Néha-néha ellopkodtam anyu vagy apu cuccait, ettől persze teljesen kiborultak" - vallotta be a huszonkét éves lány. Persze mókás esetek is adódtak Zoe ruhamániájából: "Anyu sokszor adta oda a cuccait a helyi vintage ruhákat árusító üzletnek. Volt, hogy tök véletlenül én vásároltam fel azokat a göncöket, melyeket anyu nekik adott. Hát az nagyon vicces volt!" - árulta el Zoe, aki édesanyja nyomdokaiba lépve szintén színésznő akar lenni.

A lánynak minden esélye megvan, hogy kamatoztassa apjától örökölt kiváló előadói képességét édesanyja színészi tehetségével. Az X-Men moziban January Jones és James McAvoy oldalán csillantja meg eddig rejtett tudását.

Zselécipők - Egykori divathóbortból új őrülethttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110526-zselecipok-egykori-divathobortbol-uj-orulet.html Lakatos Márk átalakít: Így néz ki a magyar Victoria Beckham!http://www.life.hu/legytrendi/20110516-lakatos-mark-atalakit-7foldi-beata.html Férfi vagy nő? - Újabb botrány az androgün modell körülhttp://www.life.hu/legytrendi/20110523-andrej-pejic-androgun-modell-a-cimlapon.html Ilyen bugyit még sosem láttál!http://www.life.hu/legytrendi/20110523-fehernemu-pant-nelkuli-tanga.html A legtrendibb szandálok nyárrahttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110523-a-legtrendibb-szandalok-nyarra.html Heti stílusmustra - Vizuális terror a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110520-heti-stilusmustra-vizualis-terror-a-voros-szonyegen.html