Katalin hercegnő haja mindig tökéletes - Mi a titka?

hajápolás Katalin hercegnő Kate Middleton mesterfodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalinnak nemcsak a ruhája, de a haja is mindig tökéletes - vajon ehhez a ,,hozott anyagon" kívül más is kell?
AFP
AFP



Kate Middletton hajkoronája irigylésre méltó - természetes, dús, barna fürtöket örökölt a hercegnő. És csak egy ember van, akire hallgat Vilmos kedvese, amikor a hajáról van szó - ő pedig nem más, mint Richard Ward mesterfodrász. A férfi szalonja, a Richard Ward Hair and Metrospa valaha csak egy "mezei" szalonnak számított a sok közül - azzal a különbséggel, hogy Kate, a húga, Pippa, és édesanyjuk, Carol nyolc éve ide járnak már. Az április 29-i hercegi esküvő óta azonban a szalon "felkerült a térképre", méghozzá igen kiemelt helyre.

A Us magazin megkérdezte Wardot a hercegnő mesés fürtjeinek titkáról - mi az, amitől a hullámok tartósak maradnak, és mindig természetes hatást keltenek. "Kate-nek és Pippának alapvetően csodás a haja. Ha az embernek olyan vendége van, akit állandóan fotóznak - mint Kate - akkor nincs annál jobb, ha a hölgynek alapvetően jó minőségű haja van" - vallotta a mesterfodrász.

Ward általában "természetes Chelsea-hajat" szárít a hercegnőnek, ezt pedig a következőképp éri el: ,,A nyolcvan százalékban nedves hajadat körkefével szárítsd meg - minél kisebb a kefe, annál göndörebb lesz a hajad. Ha lehajtod a fejed, és úgy is szárítod kicsit, még dúsabb lesz majd az összhatás" - tanácsolja a hajzseni, aki felhívja a figyelmet a hosszú haj rendszeres ápolására is: ,,A hosszú haj is sok odafigyelést igényel: kéthavonta érdemes vágatni, és hat hetente egy kondícionáló pakolást sem árt feltenni a tincsekre" - árulta el a szép haj titkát Richard Ward.

Tipp! Vérpezsdítő fotók! Alig takarja valami a TV2 dögös szépségeit! Nézd meg képgalériánkat!



Ilyen frizurát viselj idén ősszel!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110713-osziteli-hajtrendek.htmlSztároktól lestük el a legmenőbb nyári frizurákathttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110707-sztaroktol-lestuk-el-a-legmenobb-nyari-frizurakat.htmlA legjobb nyári frizurák az arcformádhozhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110705-a-legjobb-nyari-frizurak-az-arcformadhoz.htmlVadiúj hajszínnel jelent meg az énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110701-katy-perry-vorosre-festette-a-hajat.htmlTopfrizura nyárra: legyen kétszínű a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110613-topfrizura-nyarra-legyen-ketszinu-a-hajad.htmlA vörös hajszín titkaihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110602-a-voros-hajszin-titkai.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.