Lourdes Leon minden bizonnyal örökölte édesanyja hírnév iránti vágyát, és persze a kreativitását is.

 


Lourdes tizenhárom évesen dobta piacra saját ruhakollekcióját, egy évvel később pedig a sminkjei kerülnek a boltok polcaira. Annak ellenére, hogy tizennégy évesen a lányok még csak épp hogy ránézhetnek édesanyjuk sminkjeire, Madonna lánya már egy egészen felnőttes színvilágot dobott piacra: a Material Girl Beauty egy hete kapható New Yorkban. Ezek után az sem meglepő, hogy Lourdes élénkpiros rúzzsal az ajkán érkezett a bemutatóra.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Az új termékek között van testápoló, tusfürdő, szájfény és körömlakk - a kollekció darabjai átlagosan 1600 forintba kerülnek majd.

http://blog.materialgirlcollection.com


Tóth Gabi stílusikon lett - mindenki az ő frizuráját akarja!http://www.life.hu/szepulj/20110809-toth-gabi-stilusikon-lett-mindenki-az-o-frizurajat-akarja.html Lady Gaga új, polgárpukkasztó fotói - Férfit csináltak belőle!http://www.life.hu/szepulj/20110808-lady-gaga-ferfikent-pozol-legujabb-albumanak-boritojan.html Eszméletlenül csinos a Jóbarátok sztárja - Pedig már 48 éveshttp://www.life.hu/szepulj/20110805-lisa-kudrow-48-evesen-is-nagyon-csinos.html Rá sem lehet ismerni a népszerű filmsztárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110805-william-h-macy-nagyon-megoredegett.html Illatokkal csábító, pőre férfiakhttp://www.life.hu/szepulj/20110805-yves-saint-laurent-utan-vetkoznek-meztelen-ferfiak-a-parfumreklamokban.html Hogyan legyek jó nő? - Csodaszer a duzzadt, karikás szemekrehttp://www.life.hu/szepulj/20110803-hogyan-legyek-jo-no-csodaszer-a-duzzadt-karikas-szemekre.html