Madonna tizennégy éves lánya piacra dobta első sminkkollekcióját

kollekció szemfesték smink Lourdes Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lourdes Leon minden bizonnyal örökölte édesanyja hírnév iránti vágyát, és persze a kreativitását is. 


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Az új termékek között van testápoló, tusfürdő, szájfény és körömlakk - a kollekció darabjai átlagosan 1600 forintba kerülnek majd.

http://blog.materialgirlcollection.com
http://blog.materialgirlcollection.com

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)


Tóth Gabi stílusikon lett - mindenki az ő frizuráját akarja!http://www.life.hu/szepulj/20110809-toth-gabi-stilusikon-lett-mindenki-az-o-frizurajat-akarja.htmlLady Gaga új, polgárpukkasztó fotói - Férfit csináltak belőle!http://www.life.hu/szepulj/20110808-lady-gaga-ferfikent-pozol-legujabb-albumanak-boritojan.htmlEszméletlenül csinos a Jóbarátok sztárja - Pedig már 48 éveshttp://www.life.hu/szepulj/20110805-lisa-kudrow-48-evesen-is-nagyon-csinos.htmlRá sem lehet ismerni a népszerű filmsztárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110805-william-h-macy-nagyon-megoredegett.htmlIllatokkal csábító, pőre férfiakhttp://www.life.hu/szepulj/20110805-yves-saint-laurent-utan-vetkoznek-meztelen-ferfiak-a-parfumreklamokban.htmlHogyan legyek jó nő? - Csodaszer a duzzadt, karikás szemekrehttp://www.life.hu/szepulj/20110803-hogyan-legyek-jo-no-csodaszer-a-duzzadt-karikas-szemekre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.