Lakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófi

frizura Ritter Doron Lakatos Márk átalakít haj Gáspár Viki Lakatos Márk hajfestés smink Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezúttal az igézően kék szemű budapesti lányt, a huszonhárom éves Sántha Zsófit alakította át - a végeredmény ismét magáért beszél!

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Zsófi eddig még sosem vette a bátorságot, hogy rövidre vágassa a haját, csak a színekkel kacérkodott: volt már szőke, sötétbarna és vörös is. Most azonban Szofrán Zsolt mesterfodrász "elcsábította" a lányt, így megszabadult hosszú tincseitől. Zsófi nagyon elégedett az eredménnyel - imádja új lilásbarna hajszínét, mert ez még jobban kiemeli kék szemeit. "Nagyon tetszik ez az új szín. Zsolt rögtön ráérzett, hogy hozzám egy hideg árnyalat illik. Ráadásul sosem volt még rövid hajam - most már nem is értem, miért" - újságolta boldogan Zsófi.

A szívedre vagy az eszedre hallgatsz?



Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

A budapesti lánynak Gáspár Viki sminkmester drámai, füstöt szemet álmodott, hogy még jobban kiemelje Zsófi különleges formájú szemeit. "Furcsa volt napközben kimenni a boltba ezekkel a hatalmas szemekkel, de egy esti buliba lazán bevállalnám ezt a sminket" - vallotta a fiatal lány.

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!




ZSÓFI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1108/Lakat2011816104225

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.