Lakatos Márk és csapata ezúttal az igézően kék szemű budapesti lányt, a huszonhárom éves Sántha Zsófit alakította át - a végeredmény ismét magáért beszél!

Fotó: Ritter Doron

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Zsófi eddig még sosem vette a bátorságot, hogy rövidre vágassa a haját, csak a színekkel kacérkodott: volt már szőke, sötétbarna és vörös is. Most azonban Szofrán Zsolt mesterfodrász "elcsábította" a lányt, így megszabadult hosszú tincseitől. Zsófi nagyon elégedett az eredménnyel - imádja új lilásbarna hajszínét, mert ez még jobban kiemeli kék szemeit. "Nagyon tetszik ez az új szín. Zsolt rögtön ráérzett, hogy hozzám egy hideg árnyalat illik. Ráadásul sosem volt még rövid hajam  - most már nem is értem, miért" - újságolta boldogan Zsófi.Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

A budapesti lánynak Gáspár Viki sminkmester drámai, füstöt szemet álmodott, hogy még jobban kiemelje Zsófi különleges formájú szemeit. "Furcsa volt napközben kimenni a boltba ezekkel a hatalmas szemekkel, de egy esti buliba lazán bevállalnám ezt a sminket" - vallotta a fiatal lány.


"Nagyon tetszett minden, különösen az, amilyen profizmussal elkészítették a külsőmet. A végeredményt mindenki imádta, abszolút sikerem volt otthon is az átalakítás után!" - mondta mosolyogva a kék szemű szépség.

ZSÓFI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1108/Lakat2011816104225

 

Lakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110809-lakatos-mark-atalakit-hatalmasat-valtozott-gyozike-lanya-evelin.html Lakatos Márk átalakít: Újjászületett a szülésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110726-lakatos-mark-atalakit-16.html Lakatos Márk átalakít: Dögös vörös lett a szeplős kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110719-voros-es-szeplos-lakatos-mark-azonnal-kiszurta-emeset.html Lakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.html Lakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.html