Az utóbbi hónapokban nagyon elszaladt a ló Megan Fox színésznővel. Az egykori bomba alakú sztár több, mint egy éve keményen diétázik, ennek eredményeképp már kilátszottak a csontjai is. Megan azonban most végre észhez tért: abbahagyta a diétát.

A rajongók akkor estek kétsébe, amikor a Transformers sztárja néhány hónapja fürdőruhában vékonyabbnak tűnt, mint valaha. Kiderült, túlságosan kemény, vegán diétát követett hosszú hónapokig a barna szépség, attól fogyott le olyan drasztikusan. ,,Másfél évig, egészen idén júniusig, kőkemény vegán diétát követtem. Nyers zöldségeket és gyümölcsöket ettem, egy deka kenyeret vagy édességet sem fogyasztottam, és a kávéról is leszoktam. De túlságosan messzire mentem, nagyon lefogytam" - vallotta Megan Fox.

Forrás: AFP

,,Most már jobban odafigyelek, hogy mindenből eszek egy keveset. Hetente háromszor edzek, köredzést végzek a tréneremmel, Harley Pasternakkal" - tette hozzá a bombázó. A színésznő edzője elmesélte, Megan most az 5 faktoros diéta híve, ami azt jelenti, hogy naponta ötször fogyaszt kis adag ételeket, melyek tartalmaznak fehérjét, zsírokat, rostokat, és nem iszik cukros üdítőket. Az étrend mellé pedig napi huszonöt perc mozgás is szükséges a jó kondi és a fogyás érdekében.

Pasternack szerint Megan alakja most tökéletes, hűen tükrözi a színésznő természetességét. Megan ráadásul nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mert férje, Brian Austin Green is rendszeresen edz, és számára is nagyon fontos az egészséges táplálkozás.

Szorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.html Próbáld ki az új, 5 faktor diétát - Tényleg működik!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110829-probald-ki-az-uj-5-faktor-dietat-tenyleg-mukodik.html Iszonyúan lesoványodott a gyönyörű szupermodell - anorexiában szenved?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-iszonyuan-lesovanyodott-claudia-schiffer-anorexiaban-szenved.html A férfiak sem szeretik a testüket?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-a-ferfiak-sem-szeretik-a-testuket.html 9 kilót fogyott az énekesnő - bomba formában lesz az esküvőjénhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110506-9-kilot-fogyott-a-jessica-simpson-bomba-formaban-lesz.html